İlçe HaberleriSpor

Şampiyonlar Memleketinde

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü'nün gurur kaynağı milli sporcuları Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk, Avrupa şampiyonluğuna ulaşarak Balıkesir'i gururlandırdılar.

Şampiyonlar Memleketinde

Sampiyonlar Memleketinde 1
Şampiyonlar Memleketinde

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün gurur kaynağı milli sporcuları Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk, Avrupa şampiyonluğuna ulaşarak Balıkesir’i gururlandırdılar. AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur ve İsmail Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Yücel Oğurlu ve diğer katılımcılarla bir araya gelerek bu başarıyı kutladılar.

“Gönülden tebrik ediyorum”

Milletvekili Belgin Uygur, buluşmada yaptığı konuşmada, “Şampiyonlar Memleketinde! Balıkesir Büyükşehir Belediyespor Kulübü Milli Sporcularımız Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk ile bir aradayız. Üst üste 3’üncü, toplamda 7’nci kez Avrupa Şampiyonu olan Milli Güreşçimiz Yasemin Adar Yiğit’i ve 3. kez Avrupa Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Feyzullah Aktürk’ü gönülden tebrik ediyorum.” dedi.

“Bu başarıların devamını diliyoruz”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ise, “Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk gibi başarılı sporcularımızın desteğiyle Balıkesir, spor alanında da adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu başarıların devamını diliyoruz.” şeklinde konuştu. Balıkesirli milli sporcular Yasemin Adar Yiğit ve Feyzullah Aktürk, Avrupa şampiyonluğunu kazanarak Türk sporuna ve Balıkesir’e büyük bir gurur yaşattılar

Haber: Bülten

Yasemin Adar’a Balıkesir’de Coşkulu Karşılama

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu