GündemKöşe Yazıları

Sanal Ortam Tercihi Artışta

Sanal Ortam Tercihi Artışta

 

Girişimciliğin yükselen bir trend haline dönüşmesi ve iş dünyasının yeni çalışma stilleri kazanması yeni nesil ofis anlayışına olan merakı artırdı. İstatistiklere göre Google üzerinden yapılan “sanal ofis” araması haziran ayında geçtiğimiz yıla göre yüzde 49 artış kaydetmiş.

Sanal ofis konseptine ilgi özellikle pandemi döneminde arttı. Google üzerinden yapılan “sanal ofis” araması geçen yılın aynı ayına göre yüzde 49 artış göstermiş. Türkiye’de girişimcilik ekosisteminin büyümesi ve gelişmesiyle birlikte yeni nesil ofis anlayışına olan talep de artıyor.

Üstelik pandemi sonrasında çalışma sistematiğinde yaşanan değişiklikler yeni arayışları beraberinde getiriyor. Öte yandan, emlak piyasasında ve diğer ofis maliyetlerinde yaşanan yükseliş girişimcileri, profesyonelleri ve birçok firmayı; hazır, paylaşımlı, sanal ofislere yönlendiriyor. Bu ofisler kullanıcılarına maliyet avantajının yanı sıra verimlilik, etkinlik ve network avantajı da sunuyor.Sunulan rahat ortam ve maliyetlerin normal bir ofise nazaran uygun olması sanal ofislere olan merak ve talebi artırıyor.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu