GündemTürkiye Gündemi

Sel Felaketinde Can Kaybı 15’e Yükseldi

Sel Felaketinde Can Kaybı 15’e Yükseldi

 

Asrın felaketinin ardından bu sefer de gözler sel felaketine çevrildi. Sel felaketi sonrası ise can kayıpları 15’e yükseldi.

 

Sel Felaketinde Can Kaybi 15E Yukseldi 1

 

Önce Deprem Sonra Sel

Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen depremlerin ardından birçok vatandaş hayatını kaybetmişti. Depremin yaralarını sarmaya çalışırken şimdi de sel felaketi ortaya çıktı. Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen sel felaketi sonrası Balıklı Göl’de taşmış birçok yer, sular altında kalmıştı. Adıyaman’da da aynı görüntüler ortaya çıktı. Vatandaşlar Depremin ardından sel felaketi ile mücadele etmeye başladı. Bu mücadeleye devletin ilgili kurumları da ivedilikle yetişti. Fakat ne yazık ki bazı vatandaşlar hayatını kaybetti.

 

Sel Felaketinde Can Kaybi 15E Yukseldi 3

 

1 Kişiye Daha Ulaştılar

Geçtiğimiz gün Şanlıurfa’da itfaiye ekipleri bir binanın bodrum katında 5 kişiyi cansız halde bulmuştu. Abide Köprülü Kavşağı’nda devam eden arama çalışmalarında ise 1 kişinin daha cansız bedeni çıktı. Bu bölgeden çıkan 4’üncü cansız beden ile birlikte hayatını kaybedenlerin sayısı 15 oldu. Devletin ilgili kurumları bölgedeki faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor. Bu kapsamda da vatandaşların güvenliği için hassasiyet gösteriyorlar.

 

Sel Felaketinde Can Kaybi 15E Yukseldi 2 Tr

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu