Gündemİlçe Haberleri

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Kurban Bayramı Mesajı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş’ın Kurban Bayramı Mesajı

 

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Başkan Yavaş yayınladığı mesajında; “Bayramlar, insanlar arasındaki sevgi, saygı, dayanışma ve kaynaşmanın doruğa çıktığı özel günlerdir. Bu günler; dostlukların canlanması, üzüntülerin yerini sevincin alması, yardıma muhtaç olanlara yardım elinin uzatılması, kimsesizlere sahip çıkılması ve insanlar arasındaki dargınlığın yerini sevgi ve muhabbetin alması açısından bir fırsat olarak görülmelidir.

İki yıldan bu yana pandemi nedeniyle buruk bir bayram geçirdik. Çok şükür eski bayramları yeniden yaşayacağız. İlçemizde Kurban Bayramı, sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini umuyorum.

Kurban bayramı bereketin, bolluğun, paylaşmanın adıdır. Kurban ibadetlerimizi de yerine getirirken çevreyi kirletmeyelim. Kurban sadece kurbanı kesmek değil, çevreyi korumak diğer vatandaşları rahatsız etmemektir. Gelişi güzel alanlarda kurbanımızı kesmeyelim. Kurban atıklarımızı da kireçleyelim mutlaka toprağa gömelim. Belediyemiz tarafından Çaygören Kum Ocağı yolu üzerinde oluşturulan atık toplama alanına da gömebilirsiniz. Derelere, gelişigüzel yerlere hiçbir şekilde kurban atığı atmayalım. Evsel atıklarımızı da güzelce poşetleyerek çöp konteynerlerine atalım. Havalar sıcak koku yapabileceğini unutmayalım. Ekiplerimiz sürekli sahada olacak. Ancak her yere yetişmek mümkün olmayabilir. Bu şehir hepimizin, güzel bir bayram geçirmek herkesin hakkı. Tüm halkımızın duyarlı olmasını rica ediyorum.

Tatil süreci de uzun, seyahat edecek olan vatandaşlarımızın da trafikte aşırı dikkatli olmalarını rica ediyorum. Bayramımızı buruk geçirmeyelim. En büyük sevgi sevdiğini korumaktır. Dikkatli olalım.

Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle, bütün vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlar, saygı ve sevgiler sunarım” dedi.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu