Gündemİlçe Haberleri

SINDIRGI’DA BİR YARDIM KAMPANYASI BİTİYOR DİĞERİ BAŞLIYOR

Önceki günlerde Sındırgı İlçesi Kocabey Mahallesi’nde meydana gelen yangında evlerini kaybeden aile için ilçede yapılan yardım kampanyası kapsamında yangınzede aileye yeni bir ev alınması sağlandı.

 

TAPU TESLİM EDİLDİ

 

Önceki günlerde Sındırgı İlçesi Kocabey Mahallesi’nde meydana gelen yangında evlerini kaybeden aile için ilçede yapılan yardım kampanyası kapsamında yangınzede aileye yeni bir ev alınması sağlandı. İlçede düzenlenen yardım kampanyası ile yeni evlerine kavuşan ailenin kızlarından Gamze Gündoğan’dan bir açıklama geldi. Kendilerine tapu teslim edilmesi sonrası yaptığı açıklamada Gamze Gündoğan, Sındırgı Kaymakamı Zafer Oktay, İlçe Belediye Başkanı Ekrem Yavaş ve Sındırgı halkına teşekkürlerini iletti.

 

SIRADA SAVAŞ MUHTARIN EVLATLARI VAR

 

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş yangın sonrası Sındırgılı Gündoğan ailesine yapılan yardımlardan sonra sırada önceki günlerde yaşamına son veren Muhtar Savaş Ç’nin çocuklarına yardım edilmesi olduğunu vurguladı. Başkan Yavaş yardım kampanyalarına ilişkin bir açıklamada bulundu. Yavaş, “Şimdi inşallah sevindirme sırası Savaş muhtarın yetimlerinde. Şu ana kadar 50 bin TL toplandı. Cuma gününe kadar 90 Bin TL’yi toplayıp aileye tapuyu teslim edileceğiz inşallah. Haydin Sındırgı bir gayret daha. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu