Spor

Sivasspor’un İsmi Değişti

   Kırmızı Beyazlılar Yeni İsim Sponsorunu Açıkladı…

 

Sivassporun Ismi Degisti2

Sivasspor’un İsmi  Değişti. Sivasspor’un Demir Grup ile olan isim sponsorluğu anlaşması sona erdi.  Bununla beraber Kırmızı beyazlılar yeni isim sponsorunu duyurdu.

Sivasspor’un yeni İsim Sponsoru belli oldu. Kırmızı beyazlıların Demir Grup ile olan isim sponsorluk anlaşması sona erdi.

 

“EMS Yapı Sivasspor”

Sivasspor yeni isim sponsorluğu için EMS Yapı ile anlaştığını açıkladı.  Ayrıca yapılan duyuruya göre kırmızı beyazlıların yeni adı “EMS Yapı Sivasspor” oldu.

Sivasspor’un açıklaması

“EMS Yapı, 2023-24 sezonu ile birlikte Sivasspor’umuzun yeni isim sponsoru olmuştur. Bununla birlikte EMS Yapı ile yeni başarılara imza atmak için güçlü bir birliktelikle yola çıkıyoruz. Bununla beraber iki güçlü markanın bir araya gelmesiyle takımımız yeni sezonda, ‘EMS Yapı Sivasspor’ adını kullanacaktır.

EMS Yapı, Sivasspor’un başarılarında önemli bir rol oynayacaktır. Ayrıca EMS Yapı ile yaptığımız bu anlaşma, Sivasspor’un gücüne güç katacak ve geleceğe daha umutla bakmamızı sağlayacaktır. Bu sponsorluk anlaşması inanıyoruz ki, her iki taraf için de başarılı ve verimli bir iş birliği sürecini başlatacaktır.” Açıklaması geldi.

Sivasspor’un İsmi Değişti

Daha fazlası için tıklayın

Sivasspor, 9 Mayıs 1967 tarihinde Sivas’ta kuruldu. Süper Lig’de mücadele eden futbol takımı. Kulüp, futbol dışında e-Spor, masa tenisi, judo, bilardo, cirit ve briç branşlarında faaliyetini sürdürmektedir.

Servet Çetin, Azeri kökenli Türk eski futbolcu ve teknik direktör.  Ayrıca Süper Lig takımlarından Sivasspor’u çalıştırmaktadır.

Sivas, Türkiye’nin İç Anadolu Bölgesi’nde yer alan Sivas ilinin merkez ilçesi ve bölgenin en eski ve önemli kent.

Türkiye Futbol Federasyonu, 23 Nisan 1923’te kurulan; Türkiye’de futbol faaliyetlerini yürütmek, futbolun gelişmesini ve yurt sathına yayılmasını sağlamak, bu konularda her türlü düzenlemeyi yapmak, kararlar almak ve uygulamakla yetkili kurum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu