GündemSiyaset

Sözcü Şahin Bandırma Yönetim Ve Hizmet Politikasını Değerlendirdi

Sözcü Şahin Bandırma Yönetim Ve Hizmet Politikasını Değerlendirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’un hizmet politikasına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

 “DURSUN MİRZA’YI TAKLİT EDİYOR”

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Sözcüsü Mehmet Birol Şahin Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun ile ilgili bazı açıklamalarda bulundu. “ Tolga Tosun’un Bandırmaya hizmet becerisi gösteremeyince kendinden önce 5 yıl Belediye Başkanlığı yapan Dursun Mirza’yı (ki kendisi o dönemde Bandırma ve Büyükşehir Meclis üyesiydi) taklit etmeye başladığını üzülerek görüyoruz. ” diye Şahin Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun’a yönelik sözlerini şöyle sürdürdü:

 “EZBERLENEN BİR TAKTİK UYGULUYOR”

Bandırma İlçemizin Belediye Başkanı Tolga Tosun da göreve başladığı ikinci yılın sonuna yaklaştığımız bu günlerde kendisinin tartışılır hale geldiğini görünce dikkati başka yere çevirip “Hizmet Fakirliği”ne mahkum ettikleri Bandırmalı hemşerilerimize bomboş geçen iki yılın hesabını vermek yerine artık demode hale gelen “Büyükşehir”i hedefe koyup “Cambaza bak” oyununu oynamaya başladı .İşlerini beceremeyen siyasetçilerin sürekli mazeret üretmesi ve kendinden öncekilerin kendisine enkaz devrettiğini söylemesi, başka kurumları suçlaması sıkça örneklerini gördüğümüz adeta bir yol haritasıdır. Kendi başarısız yönetimlerini bu yolla gölgelemek ve kendisine oy ve görev veren kitleleri bu şekilde politize etmesi, onları oyalaması artık herkesin ezberlediği sıradan bir taktiktir.

MARMARA BELEDİYESİ’Nİ ÖRNEK GÖSTERDİ

Kendisinin Bandırmada 2 yıldır yaptıklarını ve kalan 3 yılda yapacakları işleri somut biçimde anlatmak yerine “canbaza bak” oyununu oynayıp dikkatleri Büyükşehir’e çevirmeye çalışıyor. Bu yöntem kendisini kaybettireceği gibi Bandırmamıza da boş geçecek bir 5 yıl daha inşa etmesi anlamı taşıyor. Bandırma Belediyesi Balıkesir’in Edremit’ten sonra en büyük bütçeye sahip ikinci ilçesi.. 2021 Bütçesi 180 Milyon Bandırma’nın hemen yanında 2021 yılı Bütçesi 30 Milyon olan Marmara Belediyesi var..  Marmara Belediyesi Başkanı örneğin Avşa Adasına Güneş enerjisi santrali kuruyor Bandırma’ya göre küçücük bütçesiyle.. Diğer hizmetler için Marmara Belediyesi’nin ve Başkanı Süleyman Aksoy’un web sayfasına Bandırmalılar bir baksınlar.

 “POLEMİKLERLE GÜNÜ KURTARIYOR”

Merkez Altıeylül İlçemiz var, 2021 bütçesi 130 Milyon. Bandırmalı hemşehrililerime Altıeylül Belediyesi’nin web sayfasını bir incelesin..Orada Altıeylül ilçesinin 2 yıldır yaptığı işler ve devam eden işlerin listelerine baksınlar. Marmara ve Altıelül yetmezse Karesi, Dursunbey, Sındırgı Belediyelerinin yaptıkları eserle bir bakın. Büyükşehir’in yaptığı değil o ilçelerin Belediye Başkanlarının ilçesine Bandırma Belediyesinin bütçesinin çok daha azıyla kazandıkları eserleri Bandırmalılar görmelidir Tolga Tosun’un Bandırmada iki yıldır önünde fotoğraf çektirebileceği bir eser, ceketini asabileceği bir çivisi var mı? Yok..! Zaten bunu en iyi kendisi bildiği için “Dursun Mirzalaşıp” polemiklerle günü kurtarmaya çalışıyor.

ÖZEL KALEM BÜTÇESİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA TALEP ETTİ

Tolga Tosun iki yılda 300 Milyon para harcadı. Elde ne kaldı?  Bu arada Bandırmanın özel kalem bütçesinin Büyükşehir’in Özel Kalem bütçesinden neden daha fazla olduğunu da Bandırmalılara anlatmanı istirham ederiz. Ayrıca Büyükşehir’e devrettiğiniz borçlarını,  unutmadığımızı da bilmende fayda var. Bir ara Bandırmanın Büyükşehir’e maliyet dosyasını da Tolga Tosun mu paylaşır yoksa ben mi anlatayım karar verin. Tolga Tosun Balıkesirli CHP Genel Başkan yardımcısının yönlendirmesiyle onun adına siyasi polemikler üretmek, onun siyasi hedeflerine tuğla taşımak, onun siyasetini finanse etmek için Büyükşehir’le didişmek yerine kendi Belediyesine odaklanırsa Bandırma hak ettiği ve kendisinden beklediği hizmetlerle tanışacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu