GündemTürkiye Gündemi

Tabip Odası’ndan Aşıyı Bulan Türk Bilim İnsanlarına Tebrik Ve Teşekkür

Tabip Odası’ndan Aşıyı Bulan Türk Bilim İnsanlarına Tebrik Ve Teşekkür

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan kovid-19 aşısını bulan Türk bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve Prof. Dr. Uğur Şahin’i Almanya’da aldıkları liyakat nişanı için tebrik ederek, ayrıca aşıyı buldukları için teşekkür etti.

ÖZGÜR DÜŞÜNCE VE FIRSAT EŞİTLİĞİNE DİKKAT ÇEKTİ

Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan kovid-19 aşısını bulan Türk bilim insanlarının Almanya’da liyakat nişanı almalarını tebrik eden bir açıklamada bulundu. Uçan salgınla mücadelede en önemli adımı atan bilim insanları Dr. Özlem Türeci ve ayrıca Prof. Dr. Uğur Şahin’i tebrik ederek, ayrıca dünyaya hizmetleri için de teşekkürlerini iletti. Uçan aşının bulunma sürecine yönelik Almanya’da çalışmalarını yürüten bilim insanlarının özgür düşünce ortamında ve ayrıca fırsat eşitliği sağlanarak çalışmalar yürütüldüğü ve bu yüzden başarılı olunduğu değerlendirmesinde bulundu.

 “BİLİMSEL BİR DEVRİM GERÇEKLEŞTİRDİLER”

Uçan  “Bizler Ortaçağ karanlığına gömülmeye çalışılırken, ayrıca onlar insanlık için bilimsel bir devrim gerçekleştirdiler.” dedi. Balıkesir Tabip Odası Başkanı Necdet Uçan “Özgür çalışma ortamı, özerk bilim, düşünce ve fırsat eşitliği sağlandığında bilim insanlarımızın daha birçok başarıya imza atacaklarına inanıyor, Dr. Özlem Türeci ve  Prof. Dr. Uğur Şahin’i kutluyor, başarılarının devamını diliyor, ayrıca gurur duyduğumuzu belirtmek istiyoruz. ”dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu