GündemSpor

TÜRKİYE TRİATLON FEDERASYONUNA TAM DESTEK

ETU Avrupa Triatlon Birliği Başkanlar toplantısı ve ETU Triatlon Avrupa Şampiyonası geçtiğimiz gün Kitzbühel şehrinde gerçekleşti.

 

Avusturya’nın Kitzbühel şehrinde yapılan Başkanlar toplantısına Avrupa ülkelerinin tamamını temsilen başkanlar ve federasyon temsilcileri katıldı. Avrupa’da Türk Triatlonunu Balıkesirliler temsil etti.

 

DOPİNG, İLERLEME VE YARIŞLAR KONULARI GÖRÜŞÜLDÜ

ETU Avrupa Triatlon Birliği organizasyonunda ve Avusturya Triatlon Federasyonun ev sahipliğinde tüm gün süren başkanlar toplantısına ETU Başkanı Renato Bertrandi başkanlık yaptı. Triatlonun Avrupa ve dünya genelindeki konularının görüşmelerinin yapıldığı ana toplantının ikinci bölümünde “doping”, “ilerleme” ve “yarışlar” masaları oluşturarak söz konusu konulardaki spesifik konular tartışılarak yol haritaları çizilme amacı güdüldü.

 

FEDERASYONA TAM DESTEK

Toplantı öncesi Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından hazırlatılan ETU İstanbul Avrupa Kupası yarışma pankartı tek pankart olarak toplantı salonları merkezini süsledi. Türkiye Triatlon Federasyonu Başkanı İsa Tamer Çelik yanına ETU Başkanı Renato Bertrandi’yi ve yarışlardan sorumlu ETU Yönetim Kurulu Üyesini de alarak İstanbul yarışı tanıtım alanında Avrupa Federasyonları başkanlarına seslenerek başkanları ve federasyon yetkililerini sporcularla birlikte yarışlara davet etti. İstanbul yarışlarına ETU yönetimi üst düzey bir katılım sağlayarak Türkiye Triatlon Federasyonuna tam destek vereceklerini ifade ettiler.

ÇELİK, “FAYDALI İŞLERE İMZA ATMAK İSTİYORUZ”

Başkanlar toplantısında ETU Başkanı tarafından özel olarak anons ettirilen Başkan İsa Tamer Çelik başkanları selamlayarak sporun gelişimi adına bulundukları görevde birlikte ve spor adına faydalı işlere imza atmak istediklerini söyledi. Paralimpik branşta başlayan Avrupa Triatlon Şampiyonası aynı gün Genç Bayanlar ve Elit Bayanlar kategorisi ile sona ererken, ikinci gününde Yaş Grupları ile Start alan yarışma Genç Erkek ve Elit Erkek yarışları ile sonlandı. Yarışmaları takip eden Türkiye Triatlon Federasyonu yetkileri sporcular ve Avrupalı başkanlar ile yarışma alanında da çeşitli konuları görüşme fırsatı buldular. Haber Merkezi

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu