GündemBalıkesir Merhaba Blog YazılarıTürkiye GündemiYaşam

Uğur Pektaş’ın Paylaşımı Olay Oldu

Uğur Pektaş’ın paylaşımı olay oldu. Arka Sokaklar dizisinin Murat komiseri olarak tanıdığımız Uğur Pektaş’ın paylaşımları ses getirmeye devam ediyor. Son hali görenleri şaşırttı.

 

Uğur Pektaş’ın Paylaşımı Olay Oldu

Ugur Pektasin Paylasimi Olay Oldu 1

Survivor yarışmasıyla adını büyük kitlelere duyuran ve daha sonra Murat komiser olarak tanıdığımız Uğur Pektaş gündemde olmaya devam ediyor. Arka Sokaklar dizisinde partneri Gamze Özçelik ile olan dizi aşkı gerçeğe dönmüştü. İkili 2008 yılında hayatını birleştirmişti. Şöhretin zirvesindeyken bambaşka bir hayata yönelen Uğur Pektaş’ın değişimi ile herkesi şaşırtıyor. Uğur Pektaş’ın son paylaşımı ile yine sosyal medyayı salladı. Pektaş’ın son haline takipleri yorum yağdırdı.

Ugur Pektasin Paylasimi Olay Oldu 2

 

Uğur Pektaş şöhretin zirvesindeyken bambaşka bir hayata yönelmişti. Ardından tarzını değiştiren Pektaş, değişimi ile herkesi şaşırtıyor. Arka Sokaklar dizi setinde partneri Gamze Özçelik ile büyük bir aşk yaşamıştı. Ayrıca ikili bu birlikteliği 2008 yılında nikah masasına taşımıştı. Evliliklerinin ardından maneviyata yönelen Uğur Pektaş ekranlardan elini eteğini çekmişti. Kariyerinin en parlak olduğu dönemde bir anda her şeyi elinin tersiyle itmişti.

Ugur Pektasin Paylasimi Olay Oldu 3

Şöhretin Zirvesindeydi

Uğur Pektaş Sosyal medyanın en çok merak edilen isimlerinden biri haline geldi. Maneviyata yönelmiş kendine bambaşka bir yol çizmişti. Şöhretin zirvesindeyken bambaşka bir hayata yönelen Uğur Pektaş değişimi ile herkesi şaşırtıyor. Uğur Pektaş’ın son paylaşımı ile yine sosyal medyayı salladı. Sabah’ın edindiği bilgiye göre Uğur Pektaş’ın son haline yorum yağdı.

Ugur Pektasin Paylasimi Olay Oldu 4

İşte Son Hali

Uğur Pektaş’ın kısa bir süre önce yeni bir proje ile ekranlara döneceği konuşuluyor. Son olarak bu karesini takipçileri ile paylaştı. Not olarak Baktın diye gördün mü sandın? Duydun diye anladın mı sandın? Sandıklarını, yoksa gerçek mi sandın?” notunu düştü.

 

Ugur Pektasin Paylasimi Olay Oldu

 

Ayrıca daha fazla haber için tıklayın…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu