Gündem

Ülkücüler  Çakıroğlu’nu Anma Programı Gerçekleştirdi

Ülkücüler  Çakıroğlu’nu Anma Programı Gerçekleştirdi

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanlığı, Ege Üniversitesi’nde meydana gelen siyasi olaylar sırasında yaşamını Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu andı.

ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLEDİLER

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanlığı Fırat Çakıroğlu’nun yaşamını yitirmesinin 6. yıldönümünde il genelinde yaptığı çeşitli programlar ile anma gerçekleştirdiler. İl Başkanlığı bu kapsamda Kuran-ı Kerim tilavetleri, mevlid programları ve resim sergisi ile Çakıroğlu’nu andı.

 “TÜM ŞEHİTLERİMİZE ALLAH’TAN RAHMET DİLERİM”

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Balıkesir İl Başkanı Kazım Çalışkan anma programı sırasında bir açıklamada bulundu. Çalışkan açıklamasında şöyle kaydetti: ”20 Şubat 2015 tarihinde Ege Üniversitesi tarih bölümünde öğrenim gördüğü sırada devletimizin bölünmez bütünlüğüne kastetmiş olan, bölücü terör örgütü mensuplarınca şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun asırlar boyu sürecek olan kahramanlık menkıbesini nesilden nesile aktarabilmek, verdiğimiz kutsal mücadeleye canı ile hizmette bulunan ülküdaşımız, ağabeyimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun isminin gelecek nesillerin gönüllerine ve hafızalarına nakşedilmesi adına il başkanlığımız koordinesinde ilçe teşkilatlarımız ile beraber anma faaliyetlerimizi gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Cenab-ı Allah bu kutsal hizmette emeği bulunan bütün ülküdaşlarımızdan razı olsun. Fırat Yılmaz Çakıroğlu nezninde tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.”

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu