İlçe Haberleri

Uluslararası Öğrenci İftarı Balıkesir’de Coşkuyla Gerçekleşti

Balıkesir Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi'nde her yıl düzenlenen geleneksel uluslararası öğrenci iftarı, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Uluslararası Öğrenci İftarı Balıkesir’de Coşkuyla Gerçekleşti

Balıkesir Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi’nde her yıl düzenlenen geleneksel uluslararası öğrenci iftarı, Rektör Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleştirildi.

Uluslararası Öğrenci İftarı Balıkesir'De Coşkuyla Gerçekleşti

Geniş Katılımlı Program

Merkez Yerleşkesindeki öğrenci yemekhanesinde gerçekleşen iftar programına Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Kahyaoğlu, Bandırma Ticaret Odası Başkanı Adem Yılmaz, Bandırma Ticaret Borsası Başkanı Can Ata Tan, BANSİAD (Bandırma Sanayici ve İş İnsanları Derneği) Başkanı Mehmet Ülbe, MÜSİAD (Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği) Bandırma Başkanı Tolga Tetik, BANGİAD (Bandırma Genç İş İnsanları Derneği) Başkanı Kürşad İpek, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, ilgili akademik ve idari birim yöneticiler ve uluslararası öğrenciler katıldı. Programda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu ve Genel Sekreter Vekili Faruk Küçük de hazır bulundu.

Uluslararası Öğrenci İftarı Balıkesir'De Coşkuyla Gerçekleşti

Keyifli Bir Akşam Geçirildi

İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Abdullah Hikmet Atan’ın ezan okumasıyla başlayan iftar, yemeğin ardından fotoğraf köşesinde geleneksel kıyafetler giyerek hatıra fotoğrafı çektiren öğrencilerle devam etti. Katılımcılar, keyifli ve güzel bir akşam geçirdi.

 

 

Haber: Bülten

Davulcular Bu Mahalleye Korkudan Giremiyor

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu