GündemSiyaset

Ural Yeni Yönetimden Beklentisini Açıkladı

Ural Yeni Yönetimden Beklentisini Açıkladı

 

İYİ Parti’de Eczacı Hasan Fehmi Yörük mazbatasını alarak yeni görevine başladı. Yeni yönetimin seçilmesinin ardından İYİ Parti Eski İl Başkanı Milletvekili aday adayı Özlem Ural da bir takım açıklamalarda bulundu.

 

Ural “Allah Yâr ve Yardımcınız Olsun”

Türkiye’de oy kullanacakların sayısının yaklaşık olarak 64 milyon, Balıkesirdeki seçmen sayısının ise 963 bin olduğunu dile getiren İYİ Parti Eski İl Başkanı Milletvekili aday adayı Özlem Ural yeni yönetimden beklentilerini şu şekilde ifade etti:
Toplam seçmende Balıkesir seçmenimiz %1,5, İYİ Parti Türkiye geneli üye sayısı ise 617.513
İYİ Parti Balıkesir üye sayısı 9.281 üye – %1,5
İYİ Parti Türkiye toplam üyede, Balıkesir üye sayısı %1,5
5.100 üye aramıza katılmış seçim yokken. Genel seçim ve yerel seçimde aramıza katılmak isteyen herkese kapıları ardına kadar açacağız. %1,5 oranını da aşağıya düşürmemek hedef olmalı. Balıkesir’de 3.400 sandığımız var. Seçimde bu sandıklar namusumuz olacak. Hem seçim hem sandık güvenliği en önemli görevimiz. Millet bizi çağırıyor, kaç km yol gidildi ? İYİ Parti Balıkesir il minibüsümüzü 13.284 km ile teslim aldık. Şu anda 45.388 km ile teslim ediyoruz. İl minibüsümüz ile 32.000 km; ayda 1.150 km yol yaptık, seçim yokken. Yeni yönetimimizden 2023 genel seçimleri ve 2024 genel seçimleri ile bunun kat ve kat fazlası yol kat etmelerini İYİ’ler olarak bekliyoruz. Teşkilatımız nereye çağırdıysa oraya gittik. Aynı gün bandırma, sındırgı, havran; aynı gün gönen, sınıdırgı, bigadiç, bandırma, Susurluk yaklaşık 200.000 km yolu da şahsi araç ile kat ettik. Millet bizi çağırıyor dedik. Hiç hayır demedik. Hem ayakkabıları hem yolları eskittik. Yeni yönetimden beklentimiz:
İYİ Parti Balıkesir İl Başkanlığını öyle büyütün ki büyük olsun; balıkesir’in olsun. Allah yâr ve yardımcınız olsun” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu