Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Bigadiç Bor İşletmesi’nde Projeleri İnceledi

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü'nü ziyaret ederek işletme ve sahadaki çalışmaları değerlendirdi.

Vali Ustaoğlu Bigadiç Bor İşletmesi’nde Projeleri İnceledi

Vali Ustaoglu Eti Maden Isletmesinde 1

Balıkesir Valisi İsmail Ustaoğlu, bölgenin önemli ekonomik kaynaklarından biri olan Eti Maden İşletmeleri Bigadiç Bor İşletme Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Yerel yetkililer ve işletme yöneticileri tarafından karşılanan Vali Ustaoğlu, işletmenin faaliyetleri hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Ustaoglu Eti Maden Isletmesinde 2

Projeler Hakkında Bilgi Aldı

Ziyaret kapsamında işletmenin üretim süreçleri, çevresel etkileri ve istihdam politikaları gibi konularda bilgi alışverişinde bulunan Vali Ustaoğlu, işletmede gerçekleştirilen projeleri ve yatırımları yerinde inceledi. Ayrıca, sahadaki çalışmaları değerlendiren Vali Ustaoğlu, işletmenin bölge ekonomisine katkılarına vurgu yaptı.

Vali Ustaoglu Eti Maden Isletmesinde 3

“Büyüme hedefleri doğrultusunda desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz”

Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Vali İsmail Ustaoğlu, “Eti Maden İşletmeleri, bölgede önemli bir istihdam kaynağı ve ekonomik aktör olarak faaliyet gösteriyor. Bugün gerçekleştirdiğimiz ziyaret, işletmenin mevcut durumu ve geleceğe yönelik planları hakkında bilgi almak adına önemliydi. Bölge ekonomisine sağladığı katkılarla bilinen Eti Maden İşletmeleri’nin, sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda desteklenmesi gerektiğine inanıyoruz” dedi.

Haber: Elif Şahin

Vali Ustaoğlu TCSG-703 Korveti’nde

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu