Gündemİlçe Haberleri

Vali Ustaoğlu Öğrencilere Karnelerini Verdi

Vali İsmail Ustaoğlu, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ilk döneminin sona erdiği bugünde, Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu ve Nuran Oğuz Anaokulu'nda düzenlenen karnelerin dağıtım programına katılarak öğrencilerle bir araya geldi.

Vali Ustaoğlu Öğrencilere Karnelerini Verdi

Vali Ustaoglu Ogrencilere Karnelerini Verdi 1
Vali Ustaoğlu Öğrencilere Karnelerini Verdi

Karnelerini Alan Öğrencilere Tatil Tavsiyeleri

Vali Ustaoğlu, öğrencilere iki haftalık tatil sürecinde kendilerine değer katacak etkinliklerde bulunma tavsiyesinde bulundu. Programda konuşan Ustaoğlu, “Bugün, il genelinde 198 bin öğrencimizin karne sevincine ortak oluyoruz. Tatil süresince öğrencilere keyifli ve verimli zaman geçirmelerini öneriyoruz.” dedi. Programda öğrencilere çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı bildirildi.

Vali Ustaoglu Ogrencilere Karnelerini Verdi 3
Vali Ustaoğlu Öğrencilere Karnelerini Verdi

“Eğitim, Türkiye’nin Geleceğine Yapılan En Büyük Yatırımdır”

Vali Ustaoğlu, eğitim ve öğretimin her işin başı olduğunu vurgulayarak, “Eğitim ve öğretim, Türkiye’nin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Amacımız her çocuğun en nitelikli eğitim imkanına erişmesini sağlamaktır.” ifadelerini kullandı. Zihni açık, ufku geniş, ahlaki değerlere sahip nesillerin yetişmekte olduğunu belirten Ustaoğlu, gençlerin Türkiye’nin aydınlık yarınlarını inşa edeceğinin bilincinde olduklarını dile getirdi.

Vali Ustaoglu Ogrencilere Karnelerini Verdi 2
Vali Ustaoğlu Öğrencilere Karnelerini Verdi

Öğrencilere Tavsiyeler

Vali Ustaoğlu, öğrencilere hitap ederken, tatil süresince sosyal etkinliklere, doğa ve çevre ile ilgilenmeye, aile büyüklerini ziyaret etmeye, arkadaşlarla vakit geçirmeye ve gençlik merkezlerindeki aktivitelerle kendilerini geliştirmeye vurgu yaptı. Ustaoğlu, “Sizler, geleceğimizin teminatı, milletimizin umudu, aydınlık yarınlarımızın güvencesisiniz.” diyerek öğrencilere başarılar diledi.

Haber: Bülten

Vali Ustaoğlu’ndan Öğrencilere Öğüt

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu