Gündemİlçe Haberleri

VALİ YAZICI’DAN KEPSUT’TA ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Midyat’ta Şehit olan Piyade Er Halil İbrahim Köse ile Şehit Alkan Avcu’nun Kepsut’ta yaşayan ailelerini ziyaret etti. Vali Yazıcı, aileye Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, 1994 yılında Mardin’in Midyat ilçesinde şehit düşen Halil İbrahim Köse’nin ailesini Kepsut’ta ziyaret etti. Şehidin ailesiyle başsağlığı dileyerek kendileriyle sohbet etti.

EMANETE SAHİP ÇIKMAK GÖREVİMİZDİR

Şehit ailelerinin acılarının millet olarak paylaşıldığını ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, “Devletimiz ve milletimiz şehitlerimizin emanetlerine bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sahip çıkmaya devam edecektir. Emanete sahip çıkmak görevimizdir. Onlarla beraberiz, birlikteyiz. Güvenlik kuvvetlerimizin özverileri ve milletimizin vakur duruşu sayesinde bizi bölmek isteyenler başarılı olamayacak. Düşmana geçit vermeyecek kadar güçlü bir milletiz. Şehitlerimizin emaneti olarak gördüğümüz geride bıraktıkları yakınlarına aynı şekilde sahip çıkıyoruz. Şehit yakınları ve gazilerimizin her türlü meselelerinde Vali olarak bende yanınızdayım.” diye konuştu.

Vali Ersin Yazıcı, Şehitlerimizin ailelerine zeytin fidanı ile Türk Bayrağı işlenmiş motifli halıyı hediye etti. Ziyarette Vali Yazıcı’ya Kepsut Kaymakamı Murat Atıcı eşlik etti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu