GündemEğitimSiyaset

VEKİLDEN ÖĞRENCİLERE MÜJDE

AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, ”Değerli öğrencilerimizin geleceğine katkıda bulunmak amacıyla z-Kütüphane projesini üç okulumuzda hayata geçiriyoruz” diyerek öğrencilere müjdeli haberi verdi.

Karesi, Bigadiç ve Dursunbey’deki bazı okullara z-kütüphane müjdesi veren AK Parti Balıkesir Milletvekili Belgin Gökçe Uygur, “Milli Eğitim Bakan Yardımcımız Sayın İbrahim Er ile gerçekleştirdiğimiz görüşme neticesinde ödenekleri kısa sürede çıkan Karesi, Bigadiç ve Dursunbey ilçelerimizde 3 okulumuz için z-Kütüphanelerimiz 2019-2020 eğitim- öğretim yılında yapacağımız açılış ile hayata geçirilecek.  Balıkesir Anadolu İmam Hatip Lisesi, Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi, Dursunbey Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapılacak z-kütüphanelerde internet ve dijital kitap içerikleri ile öğrenciler ödev hazırlama, çalışmalar yapma şansına sahip olacak. Bu sistem Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında gerçekleşiyor” dedi.

“HERŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKLAR”

Mezun olduğu okula da kütüphane geleceğini müjdeleyen Uygur, “Kısa zamanda z-Kütüphanelerin hayata geçirilmesinde emeği olan Milli Eğitim Bakan Yardımcımız İbrahim Er, Balıkesir Milli Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız ve Okul Müdürlerimize teşekkür ederiz. Benim de mezunu olduğum Bigadiç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde de yapılacak olan z-kütüphaneden ayrıca büyük mutluluk duyuyorum. Her şeyin en iyisine layık olan, geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimize z-kütüphanelerimiz hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. Fatma Kara

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu