GündemÇocukça

Yavru Kartallar Sahada

Beşiktaş Futbol Okulu’nda oynayan 2006-2007 doğumlu öğrenciler Beşiktaş sevgilerini ve futbola dair düşüncelerini anlattılar. Antrenmanlarının kapılarını Büyükşehir MERHABA’ya açan yavru kartallarla futbol dolu keyifli bir söyleşi gerçekleştirdik.

 

 

 

Öğrencilerinin çizdiği başarılı grafikle beraber öğrencilerini geleceğe hazırladıklarını söyleyen Beşiktaş Futbol okulu kurucusu ve antrenörü Musa Karaoğlan, ‘Öğrencilerimizin geleceğine önemli bir adım olan futbol okulumuzda onları profesyonel futbolculuk kariyerleri için hazırlıyoruz. Gönül ister ki hepsi çok başarılı kulüplerde oynasınlar. Biz onlara küçük yaşlardan itibaren temel eğitimlerini vererek başarılı bir şekilde yollarına devam etmelerini sağlayacağız’ ifadelerini kullandı.

 

Abdullah Emre Kayar: Ben Yıldız 75’nci yıl İlkokuluna gidiyorum. İlerde çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda olduğum için çok mutluyum.

 

Berk Terzioğlu: Burhan Erdayı İlkokulu’nda okuyorum. Futbol oynamayı çok seviyorum. Ben ilerde Beşiktaş’ta ve ya büyük takımlarda başarılı bir kaleci olmak istiyorum.

 

Ali Kaan Yılmaz: Ali Şuuri İlkokulu’nda öğrenim görüyorum. Futbol oynamayı çok seviyorum. İlerde de çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Hakan Samsa: Ben Zağnospaşa Ortaokulu’nda okuyorum. Ben anasınıfına başladığımdan beri futbol oynuyorum. Futbolu çok seviyorum. İlerde çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Mehmet Emre Karazeybek: Ben 23 Nisan İlköğretim Okulu’na gidiyorum. Futbol oynamayı çok seviyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda yaklaşık 7 aydır futbol oynuyorum. İlerde Beşiktaş’ta oynamak istiyorum.

 

Behiç Efe Kışlalıklı: Mehmet Şerif Eğinlioğlu Ortaokulu’na gidiyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’na yeni başladım ama futbol oynamayı çok seviyorum. İlerde çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Tunahan Öztürk: Ben Yarış Ortaokulu’na gidiyorum. Yaklaşık 6 yıldır futbol oynuyorum. Futbol oynamak benim için büyük bir aşk. İlerde profesyonel bir futbolcu olup Beşiktaş Spor Kulübü’nde oynamak istiyorum.

 

Batuhan Demir: Kuva-yi Milliye Ortaokulu’na gidiyorum. Burada yaklaşık bir yıldır futbol oynuyorum ve çok seviyorum. İlerde Ronaldo gibi bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Melih Yiğit Korkmaz: Yarış Ortaokuluna gidiyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda olduğum için çok mutluyum. İlerde başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Kerem Gökçen: Ben 10 yaşımı bitirdim. Hatice Fahriye Eğinlioğlu İlkokulu’nda okuyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda 4 yıldır oynuyorum. İlerde de başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Melih Günay: Yarış Ortaokulu’nda beşinci sınıfa gidiyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda 3 yıldır oynuyorum. Futbolu çok seviyorum. İlerde 40 yaşına kadar profesyonel bir futbolcu olup 40 yaşından sonra da sevdiğim bir işe girmek ve Bilgisayar Mühendisi olmak istiyorum.

 

Ahmet Dolunay Coşkun: Zağnospaşa Ortaokulu’na gidiyorum Yaklaşık 3 yıldır futbol oynuyorum. İlerde de başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Ahmet Ege Genç: Ben yaklaşık 2 senedir futbol oynuyorum. Beşiktaş Futbol Okulu’nda çok mutluyum. Takım arkadaşlarımı seviyorum. Büyüyünce çok iyi bir futbolcu olmak istiyorum. Büyük bir takımda oynamak istiyorum.

 

Mert Tuncel: Ben Ankara’da iki yıl oynadım. Beşiktaş’ta da bir yıldır oynuyorum. Hedeflerim ilerde başarılı bir futbolcu olmak.

 

Selçuk Engin: Ben yaklaşık 1 senedir futbol oynuyorum. İlerde çok başarılı bir futbolcu olmak istiyorum.

 

Aybars Karaoğlan: Ben Beşiktaş’ı çok seviyorum. İlerde profesyonel bir futbolcu olup Beşiktaş Spor Kulübü’nde oynamak istiyorum.

 

 

 

 

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu