GündemTürkiye Gündemi

Yıldırım Düştü 3 Kişi Öldü

 Yıldırım düştü, 3 Kişi Öldü! İki ilde yaşanan yıldırım düşmesi sonucu 3 kişi hayatını Kaybetti.

 

Yıldırım Düştü, 3 Kişi Öldü! İki Ilde Yaşanan Yıldırım Düşmesi Sonucu 3 Kişi Hayatını Kaybetti.

Yıldırım Düştü 3 Kişi Öldü. İki ilde yaşanan yıldırım düşmesi sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Ayrıca olayda çok sayıda kişi de yaralandı haberi geldi.

Çorum’un İskilip ilçesinde hayvan otlatan 4 kişinin bulunduğu bölgeye yıldırım isabet etti. Bununla beraber  Mehmet Ören hayatını kaybederken 3 kişi de yaralandı.  Olay, Çorum’un İskilip ilçesi Karaağaç Köyü Çuhalar Mahallesi Düzyayla bölgesinde meydana geldi. Hayvan otlatan Mehmet Ören, Ekrem Akdana, Ali Oruç ve Fatih Ören’e yıldırım isabet etti.

Köylülerin ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevki oldu.

Daha sonra Sağlık ekipleri, Mehmet Ören’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ayrıca Yıldırım isabet etmesi sonucu yaralanan Ekrem Akdana, Ali Oruç ve Fatih Ören ise ilk müdahalelerinin ardından ambulansla İskilip Atıf Hoca Devlet Hastanesi’ne  Gitti.

 

YILDIRIM DÜŞMESİ SONUCU 2 KİŞİ ÖLDÜ

Kastamonu’da da tarlada iş yapan iki kişi yağmurdan kaçmak için kulübeye girdi. Bununla beraber 2 kişi, yıldırım düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Olay, Yavuç köyünde meydana geldi. Hikmet Şen ve Salim Demir (52), tarlada çalıştıkları sırada, gök gürültülü sağanak başladı.  Sonrasında Demir ve Şen, yağmurdan korunmak için bölgede bulunan kulübeye girdi.

Bu sırada kulübenin üzerine yıldırım düştü. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Şen ve Demir’in hayatını kaybettiğini belirledi. Cenazeler, otopsi için morga kalktı. Olay hakkında soruşturma başladı

 

Daha Fazlası İçin Tıklayın

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu