Dünyadan Haberler

12 Yaşındaki Çocuk Okula Silahla Saldırdı

Finlandiya'nın Vantaa şehrindeki Viertola Okulu'nda sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, 12 yaşındaki bir öğrencinin gerçekleştirdiği olayda üç öğrenci yaralandı

12 Yaşındaki Çocuk Okula Silahla Saldırdı

Finlandiya’nın Vantaa şehrindeki Viertola Okulu’nda sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda, 12 yaşındaki bir öğrencinin gerçekleştirdiği olayda üç öğrenci yaralandı.

Saldırı sonucu yaralanan öğrencilerden biri hayatını kaybederken, Finlandiya polisi saldırganın 12 yaşında olduğunu ve saldırıda kullanılan silaha el koyduğunu açıkladı. Okulda yaklaşık 800 öğrenci ve 90 personel bulunmaktaydı. Gözaltına alınan saldırganın saldırıda kullanılan silahın bir akrabasına ait olduğu belirtilirken, polis soruşturmanın devam ettiğini ifade etti.

12 Yasindaki Cocuk Okula Silahla Saldirdi 1

Olayın detayları henüz tam olarak açıklığa kavuşmamışken, Finlandiya İçişleri Bakanı Mari Rantanen, yaşanan olayın korkunç olduğunu ve birçok ailenin acı ve endişe içinde olduğunu dile getirdi. Saldırganın yaşının küçük olması nedeniyle sosyal hizmetlerin gözetimine verilmesi bekleniyor. Bu üzücü olay, ülkede derin endişe ve üzüntü yaratmış durumda.

12 Yasindaki Cocuk Okula Silahla Saldirdi 2

İsrail’de Halk Erken Seçim İçin Sokaklarda

İha

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu