Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Akın: ‘Hizmetlerimizi Birlikte Gerçekleştireceğiz’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayramın ikinci gününde Sındırgı ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi.

Akın: ‘Hizmetlerimizi Birlikte Gerçekleştireceğiz’

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, bayramın ikinci gününde Sındırgı ilçesini ziyaret ederek hemşehrileriyle bir araya geldi. Sındırgı’nın ilçe merkezi ile Yüreğil ve Işıklar mahallelerinde vatandaşlarla bayramlaşan Başkan Akın, coşkuyla karşılandı.

Ziyaret sırasında Başkan Akın, Sındırgı’nın doğal güzelliklerine ve potansiyeline vurgu yaparak ilçenin kalkınması için yapılacak hizmetlerin önemine dikkat çekti. Ayrıca, deprem felaketinde hayatını kaybeden Yüreğilli Uzman Çavuş Özgür Bilgiç’in ailesini ziyaret eden Başkan Akın, şehit ailelerine olan desteğini vurguladı.

Akın: 'Hizmetlerimizi Birlikte Gerçekleştireceğiz'
Başkan Akın Coşkuyla Karşılandı

Ardından Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak’ı ziyaret eden Başkan Akın, Karesi’deki Balıkesir Huzurevi’ni de ziyaret ederek yaşlıları bayramlaştırdı. Huzurevi sakinlerinin mutluluğu gözlerinden okunurken, Başkan Akın, onlarla yakından ilgilenerek huzurlu bir yaşam vaadi verdi.

 

 

İHA

Başkan Şehirli Bayram Mesaisinde Personelinin Yanında

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu