Gündemİlçe Haberleri

Altıeylül 94 Mahalle’de Dezenfekte Çalışmalarını Tamamladı

Altıeylül 94 Mahalle’de Dezenfekte Çalışmalarını Tamamladı

 

Altıeylül Belediyesi kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında 81’i kırsal olmak üzere ilçeye bağlı 94 mahallede dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı

81 KIRSAL 13 MERKEZ MAHALLEDE TAMAMLANDI

Altıeylül Belediyesi 81’i kırsal olmak üzere ilçeye bağlı 94 mahallede dezenfeksiyon çalışmalarını tamamladı.Kovid-19 salgını ile mücadele kapsamında gece gündüz çalışmalarına devam eden Altıeylül Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe Belediye Başkanı Hasan Avcı’nın talimatı ile hazırlanan program kapsamında gün gün ekipmanları ile mahalleleri ziyaret ederek ilaçlama yaptılar. Salgınla mücadelede hijyen kuralına ilişkin faaliyetleri tamamlayan ekipler her gün farklı noktalarda ilaçlama yaparak vatandaşları salgına karşı güvende tutmak için mesai harcadılar.

DÜZENLİ OLARAK DEVAM EDECEK

Altıeylül Belediyesi 81’i kırsal olmak üzere ilçeye bağlı 94 mahallede salgınla mücadele noktasında tamamlanan dezenfeksiyon çalışmalarında ilaçlama faaliyetinin yanı sıra ilçenin atık temizliğini de gerçekleştirdi. Dezenfeksiyon çalışmalarında vatandaşların temas edebilecekleri bir çok yüzeyi ilaçlayan Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından, “Altıeylül Belediyesi olarak daha modern ve temiz bir kent oluşturmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz çok yönlü temizlik ve dezenfekte çalışmalarımızı 81 Kırsal 13 Merkez olmak üzere 94 mahallemizde tamamladık. Temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarımız bundan sonrada düzenli olarak devam edecek.” denildi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu