GündemEğitimEkonomi

Balıkesir İş Dünyasından Eğitime Büyük Destek

Balıkesir İş Dünyasından Eğitime Büyük Destek

Balıkesir Ticaret Odası, Balıkesir Sanayi Odası ve Balıkesir Ticaret Borsası Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne 300 adet tablet teslim edildi.

300 TABLET TESİM ETTİLER

Pandemi süreciyle başlayan uzaktan eğitimde, öğrenciler için ortaya çıkan tablet ihtiyacının karşılanması amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği önderliğinde başlatılan “Küçük Parmaklar” projesi kapsamında, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırılmak üzere temin edilen 300 adet klavyeli tableti, Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula, Balıkesir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ersin Erdoğmuş ve Balıkesir Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Bilcanlı Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’a teslim ettiler.

 “DOĞRU ADRESLERE ULAŞMASINI SAĞLIYORUZ”

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hüseyin Aşık tabletlerin dağıtım süreci ve uzaktan eğitim ile ilgili bilgiler verirken, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız , “Tabletlerin en doğru adreslere ulaşmasını sağlıyoruz. Öğrencilerimize bu desteği sağlayan, emeği geçenleri yürekten kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi

 “EĞİTİME DESTEĞE DEVAM EDECEĞİZ”

İl Milli Eğitim Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen teslim töreninde Balıkesir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rahmi Kula “ Tüm dünya ve ülkemiz olarak olağanüstü bir dönemde geçiyoruz. Bu süreçte eğitimine devam etmek için internete erişemeyen ve tableti olmayan birçok öğrencimiz var. Bizler Balıkesir iş dünyası olarak, el birliğiyle daima eğitime destek sağlamaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu