Görüntülü Haberler

Balıkesir’de Her Noktada Yoğun Denetim Başladı

Balıkesir’de Her Noktada Yoğun Denetim Başladı

 

Balıkesir’de Her Noktada Yoğun Denetim Başladı. Balıkesir’in ilçeleri de dahil olmak üzere özellikle yoğunluğun söz konusu olduğu her alanda yoğun denetim ve bilgilendirme anonsları yapılıyor.

 

Her Noktada Yoğun Denetim

4 Kasım’da içişleri bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede denetim ekiplerinin sayısının arttırılacağı ve denetimlerin yoğunlaştırılacağı ifade edilmişti. Bu gün itibari ile Balıkesir Merkez ve ilçelerinde de hem denetim yoğunluğu, hem bilgilendirme anonsları, hem de yaya trafiği açısından yoğun ve kalabalık oluşturan noktaların sürekli gözetlendiği gözleniyor.

Kurallara Uymayanlara Ceza Uygulanacak

Artan vaka artışları nedeni ile vatandaşların alınan tedbirlere uymasının artık hayati bir önem taşıdığını ifade eden Vali Şıldak ve yetkililer, bu yoğun denetimlerde Covid-19 ile ilgili açıklanan tedbir ve kurallara uymayanlara ceza uygulanacağını belirtiyorlar.

Foto01

Şıldak’tan Bir Uyarı Da İzolasyonda Olanlara Geldi

Düzenli olarak her gün sosyal medya hesabı ve basın aracılığı ile uyarı ve mesajlar yayınlayan Balıkesir Valisi Hasan Şıldak’tan bir uyarı da izolasyonda olanlara geldi. Bulaş artış hızının 3 kat arttığını ifade eden Şıldak, “Pozitif tanısı konulmuş olup evde tedavi gören ve temaslı olan kişilerin kesinlikle evden çıkmamaları ve ziyaretçi kabul etmemeleri gerekiyor! Buna uymayarak dışarı çıkanlara para cezası uygulanmakta ve adli işlem başlatılmakta, ayrıca öğrenci yurdunda kalmaları sağlanmaktadır!” ifadelerini kullandı.

İşte Bilgilendirmenin Yoğun Yapıldığı Görüntüler…

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu