Gündemİlçe HaberleriTürkiye Gündemi

Balıkesir’de İlginç Suçüstü: Uyuşturucu Satıcılığı İçin Öyle Bir Yöntem Kullandılar ki!

Balıkesir’de İlginç Suçüstü: Uyuşturucu Satıcılığı İçin Öyle Bir Yöntem Kullandılar ki!

 

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, polisin suçüstü yakaladığı uyuşturucu satıcılarının kullandığı yöntem pes dedirtti.

 

İlginç olay Ayvalık’ın araç trafiğe kapalı Talatpaşa Caddesi’nde meydana geldi. Cezaevinden çıkan S.U. adlı şahıs camekanlı el arabasında midye satıyordu. Ancak, Narkotik polis cezaevinden yeni çıkan S.U. adlı şahsı uyuşturucu satışı gerekçesi ile takibe aldı.

Uyusturucu Saticiligi Icin Oyle Bir Sey Yaptilar Ki

Polisin Dikkati İlginç Gerçeği Ortaya Çıkardı: Midye Tezgahında Uyuşturucu Satışı

Takip sonucunda ise ilginç bir detay ortaya çıktı. Narkotik polisler, S.U adlı şahsın  midye satışının yanı sıra, uyuşturucu satışı yaptığını da belirledi. Ayrıca, S.U. adlı şahsın oğlu E.U’nun da satışa yardımcı olduğunu tespit etti. Ardından, seyyar midye tezgahını uyuşturucu satışını kamufle etmek için kullanan torbacı ve oğlunu kıskıvrak yakaladı.

Evde Yapılan Aramada Yüksek Miktarda Uyuşturucu Bulundu

Ayrıca, polis başarılı operasyon sonrası baba oğulun evinde arama da yaptı. Arama sonunda da satışa hazır plakalar halinde yüksek miktarda uyuşturucuya buldu ve el koydu. Savcılık, adliyeye sevk edilen S.U ve E.U adlı baba oğul hakkında tutuklama kararı verdi. Tutuklanan baba oğul cezaevine gönderildi.

Ayvalık İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ayrıca ilçe genelinde uyuşturucu satıcılarına yönelik operasyonların aralıksız süreceği vurguladılar.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu