Balıkesir Son Dakika Haberleriİlçe Haberleri

“Balya’da Kadın Olmak”

Balya Belediyesi ve TFSF İş Birliğiyle Düzenlenen "Balya’da Kadın Olmak" Fotoğraf Yarışması Kazananları Açıklandı

“Balya’da Kadın Olmak”

Balya Belediyesi, Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) iş birliğiyle gerçekleştirdiği “Balya’da Kadın Olmak” konulu 2. Ulusal Fotoğraf Yarışması’nın kazananlarını duyurdu. İlçenin tanıtımına katkıda bulunmayı amaçlayan yarışma, 16 farklı ilden 84 fotoğraf sanatçısının 301 eseriyle büyük bir ilgi gördü.

&Quot;Balya'Da Kadın Olmak&Quot;
“Kış Hazırlığı”

Balıkesirli fotoğraf sanatçısı İsmail Serhat Şahin, “Kış Hazırlığı” adlı eseriyle altın madalyanın sahibi oldu ve 10 bin liralık büyük ödülü kazandı. Aynı zamanda Balıkesir’den Adil Emektar, “Kış Hazırlığı” konulu fotoğrafıyla ikinci olarak gümüş madalya ve 8 bin liralık ödülün sahibi oldu.

&Quot;Balya'Da Kadın Olmak&Quot;
“Zor Yaşam”

Yarışmanın üçüncüsü ise Gümüşhane’den Mustafa Zengin oldu. “Zor Yaşam” adlı fotoğrafıyla bronz madalya kazanan Zengin, 6 bin liralık ödülle ödüllendirildi.

&Quot;Balya'Da Kadın Olmak&Quot;

Bu ulusal fotoğraf yarışması, katılımcı sanatçıların objektifleri aracılığıyla Balya’nın kadın kimliğini ve yaşamını yansıtmalarına bir platform sağlayarak, sanat ve tanıtım alanlarını bir araya getirme amacını taşıdı.

JÜRİ’YE TEŞEKKÜR

Balya Belediye Başkanı Orhan Gaga, yarışmada jüriyi oluşturan TFSF Yarışma Temsilcisi Seraceddin Ayyıldız, Prof. Dr. Mehmet Koştumoğlu, Prof. Özer Kanburoğlu, Doç. Mustafa Bilge Satkın, Yüksel İpek, Metin Akçan, Necla Köşger ve Burak Kaya‘ya plaketle teşekkür etti. Yarışmaya katılan 301 fotoğraftan 30’u sergilemeye değer bulundu.

Fotoğrafların tamamı için: TFSF Onaylı Yarışmalar internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

Seren Çiftçi

Balıkesir’de ‘Destan Yazan Kadınlar’ Buluşması

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu