GündemEkonomiTürkiye Gündemi

BASİAD Dijital Seferberlik İlan Etti

BASİAD Dijital Seferberlik İlan Etti

 

BASİAD: “ Dijitalleşme Seferberliğine Uyumlu Dijitalleşme Eğitimlerimiz Devam Ediyor”

 

BASİAD Başkanı Ümit Baysal, BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneğinin Güney Marmara Kalkınma Ajansı Finansal desteği ile Yürütülmekte olduğu proje Kapsamında 29-30 Mart 2022 tarihlerinde yapılacak olan dijitalleşme çalışmalarının başladığını duyurdu.

Dijital Dönüşümün Adımları

BASİAD Balıkesir Sanayici ve İş İnsanları Derneği 2 tam gün sürecek olan “Dijital Olgunluk Eğitimi” ve “Dijital Strateji Atölyesi” çalışmaları başladı. BASİAD Başkanı Ümit BAYSAL’ın açılış konuşması ile başlatılan ve İZGÖREN Akademi tarafından gerçekleştirilen çalışmaların konusu; İlk gün; Dijitalleşmenin Yakın Tarihi. Dijital Dönüşüm Neden Gerekli? Dijital Dönüşümün 6 Sütunu. Dijital Kimlik / “21. YY Çalışanı” Yetkinlikleri. Kurumsal Dijital Kimliğimiz / Dijitalde Dönüşüme Hazır mıyız? / Kurumsal Değerlendirme. Dijital Olgunluk Seviyemizi Nasıl Yükseltebiliriz? Dijital Dönüşümün 5 İlkesi. Dijital Dönüşüm Adımları” oldu.

Strateji Oluşturmaya İhtiyaç Var

İkinci gün; Dijital Strateji Oluşturmaya Neden İhtiyacımız Var? Dijital Yol Haritası Yöntemi Nasıl Çalışır? Dijitalleşme Odak Alanlarının Belirlenmesi. Dijitalleşme Amaç ve Hedeflerinin Belirlenmesi. Dijitalleşme Eylemlerinin ve Ölçme Kriterlerinin Belirlenmesi. Olarak devam ediyor. BASİAD Başkanı Ümit Baysal: “ 29-30 Mart tarihlerinde başlattığımız çalışmalar; firmalarımız ile bire bir devam ettirilerek, dijital olgunlukları yükseltilecek ve proje sonucunda 15 Balıkesir firmasına dijital yol haritaları teslim edilecek.

BASİAD Dijital Seferberlik İlan Etti

Baysal ,“E-ticaret ve e-ihracatı gündemimize alıyoruz. BASİAD Olarak Dijital Seferberlik ilan ediyoruz. Web 3.0, ve Metaverse gibi gelişmeler, bizim dijital kültüre daha çok odaklanmamız gerektiğine işaret ediyor. Blockchain sistemleri; dijital kimlikler sayesinde finans, tedarik zinciri, sağlık ve çevre gibi alanlarda kaçınılmaz yeni bir dünyayı inşa etmektedir. BASİAD olarak bizlere düşen vizyon; geleceğin üzerine inşa edileceği blockchain uygulamalarının Balıkesir’de farkındalığını arttırarak konu üzerinde çalışmalar yapmaktır.  Dijital Vizyonumuzun Balıkesir’e değer katmaya başladığı adımları tüm üyelerimiz ile birlikte atacağız ve birlikte şahitlik edeceğiz. “ dedi. Nursima Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu