Gündemİlçe Haberleri

Başkan Cankul Başkan Cengiz’i Ağırladı

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve beraberindeki heyeti ağırladı.

Başkan Cankul Başkan Cengiz’i Ağırladı

Baskan Cankul Baskan Cengizi Agirladi 1

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, AK Parti Balıkesir Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz ve beraberindeki heyeti ağırladı. Ziyaret kapsamında, kadın kolları üyelerinin ilçe teşkilatındaki faaliyetleri ve sahada yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Baskan Cankul Baskan Cengizi Agirladi 2

“Bu konuda kadınlarımızın emeğini asla ödeyemeyiz”

Başkan Cankul, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Hizmet üretmek kadar önemli olan sahada gönüllere dokunmak, hemşehrilerimiz ile hem hal olabilmek. Bu konuda kadınlarımızın emeğini asla ödeyemeyiz. Gece gündüz demeden ev ev ziyaretlerde bulunarak hemşehrilerimizin dertleriyle dertlenen kadın kolları üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Baskan Cankul Baskan Cengizi Agirladi 3

“Sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz”

Kadın kolları başkanı Meral Cengiz ise, “Kadın kolları olarak, ilçemizdeki vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmek adına gece gündüz demeden sahada aktif bir şekilde çalışıyoruz. Başkanımız ile bir araya gelmek, bizlere moral ve motivasyon kazandırdı. İlerleyen dönemde de hemşehrilerimize daha etkin hizmet sunabilmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi

Başkan Cankul: ‘Kadınların Yanındayız!’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu