Özel Haberler

BAYRAMIN  GÖZDESİ ŞEKERLER

 

Balıkesir’de şekerciler Bayram etti. Bayramların gözdesi şekerler ve çikolatalar Kurban Bayramında da misafirlere ikram edilen tatlı atıştırmalıklar oldu.

 

MERDİVEN ALTINA DİKKAT!

Balıkesir’de70 yıldır adıyla öne çıkan Şekerci Orhan vatandaşları ‘merdiven altı’ diye tanımlanan şekercilere karşı uyarmayı da ihmal etmedi.MERHABA’ya konuşan Orhan Günvaran, “Merdiven altı diye tabir edilen şekerler, insan sağlığını tehdit edebilir” dedi.

Günvaran, “Vatandaşlarımız, merdiven altı işletmelere ilgi göstermemeli. Kurumsal işletmeleri tercih etmek, muhatap bulma anlamına gelir. Şekerin ambalajı çok önemlidir. Mat olan şekli bozuk şekerler eski şekerlerdir. Mümkün olduğu sürece şekerin tatlarına bakılmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

ÇOCUKLARIN VAZGEÇEMEDİĞİ TUTKU

 

Bayramın, çocuklar için birçok şeyi ifade ettiğini anlatan Günvaran, bu nedenle senede iki kez olan bayramda çocuklara kaliteli şekerler verilerek onların sevindirilmesini istedi.Bu bayramda da çocuklar şeker yesin mutlu olsun’dedi. Kalitesiz şekerlerin, insan sağlığı için çok ciddi bir sorun yaratabileceğini vurgulayan Günvaran, açıklamasında Şekeri serin ortamlarda bekletmenin şekerin bozulmamasını sağlayacağını belirtti.  Günvaran şeker fiyatının 18lira, Çikolata fiyatının da 36 lira olduğunu sözlerine ekledi. Kamil Akyürek’in haberi

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu