İlçe HaberleriSiyaset

Büyükşehir İçin Vatan Partisi’nin Adayı Belli Oldu

Vatan Partisi'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı, parti içi değerlendirmeler sonucunda belirlendi.

Büyükşehir İçin Vatan Partisi’nin Adayı Belli Oldu

Buyuksehir Icin Vatan Partisinin Adayi Belli Oldu 1
Büyükşehir İçin Vatan Partisi’Nin Adayı Belli Oldu

Vatan Partisi İl Yönetim Kurulu ile İlçe Örgütlerinin önerisi ve Vatan Partisi Genel Merkezi’nin kararıyla, Emre Albayrak Balıkesir Büyük Şehir Başkan adayı olarak gösterildi. Partinin 2024 seçimleri için belirlediği slogan ise “Rantçı Sisteme Son! Kamu Hizmeti İçin Vatan Partisi” oldu. Ayrıca Emre Albayrak, partisinin il başkanlığı görevini yaklaşık 5 yıldır yürüttü. Emre Albayrak, Balıkesir’e dair önemli projelerini kamuoyuyla yakın zamanda paylaşacak.

Emre Albayrak Kimdir?

Emre Albayrak, 1990 yılında Çanakkale’de doğdu. Albayrak, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gençlik hareketinde aktif rol alan Albayrak, Fikir Topluluğu Başkanlığı ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) Aydın İl Başkanlığı gibi önemli görevler üstlendi. Milli bayramlarda ve Ergenekon kumpasına karşı düzenlenen yürüyüş ve mitinglerde liderlik yapan Albayrak, gençlik hareketinde önemli bir figür olarak tanındı.

Parti içinde de aktif olarak görev alan Albayrak, Vatan Partisi Genel Merkezi’nde bir süre Genel Sekreter Yardımcılığı yaptıktan sonra, Aydın İl Başkanlığı görevine getirildi. Son dönemlerde Vatan Partisi Balıkesir İl Başkanlığı görevini yürüttü.

Albayrak’ın siyasi çalışmaları arasında HDP’nin kapatılması, Balıkesir’in İstiklal Madalyası’na kavuşturulması, Üretim Devrimi Kurultayları, Yörsan’ın yeniden üretime kazandırılması ve uyuşturucuyla mücadele gibi konular yer alıyor. Ayrıca, devlet yönetimi ve Türk tarihi alanlarında da çalışmalarını sürdürüyor.

Haber: Bülten

Büyükşehir İçin Vatan Partisi’nin Adayı Belli Oldu

Hasan Yörük: ‘Bandırma İçin En İyisi Orhan Can’

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu