Özel Haberlerİlçe Haberleri

Cumartesi Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Balıkesir merkezde yer alan Cumartesi Pazarında en çok rağbet gören ürünler belli oldu.

Cumartesi Pazarının Şampiyonu Belli Oldu

Cumartesi Pazarinin Sampiyonu Belli Oldu 1

Balıkesir’de yer alan ve vatandaşların sıkça tercih ettiği Cumartesi Pazarı, hem her cebe uygun oluşu hem de taze ürünlerinin olmasıyla ön plana çıkıyor. Ulaşımın basit olduğu bu pazarda mevsimin gerektirdiği ürün yelpazesi ile Balıkesirli vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Balikesirde Pazar Fiyatlarinda Son Durum

Balıkesirliler Kış Hastalıklarına Karşı Bu Meyvelerle Mücadele Ediyor

Kış aylarının gelmesiyle beraber grip, enfeksiyon ve soğuk algınlığı gibi hastalıklar baş göstermeye başladı. C vitamini açısından zengin ve vitamin deposu olan mandalina, portakal, elma ve kivi pazar tezgahlarını doldurdu.  Havaların iyice soğumasıyla vücut sağlığımıza dikkat etmenin ayrı bir önem taşıdığı bu aylarda, cumartesi pazarında yer alan mandalina ve portakal C vitamini açısından zengin olmasıyla Balıkesirli vatandaşlar tarafından en çok tercih edilen ürün oldu.

Cumartesi Pazarinin Sampiyonu Belli Oldu

“En fazla sattığım ürünlerim portakal ve mandalina”

Merhaba Gazetesine konuşan tezgah sahibi, pazardaki son durum hakkında; “Elma, portakal, mandalina, kivi, muz genelde bu kış mevsimlerinde bu ürünler satılıyor. Muz, sabahları soğukta karartma yaptığı için bu sefer tezgahıma koymadım. Soğuktan etkileniyor. Normalde muz da koyulur yani. Mandalina ve portakal tezgahlarda kış sezonunda her daim satılıyor. Bu hafta en fazla sattığım ürünlerim portakal ve mandalina oldu. Bu durum diğer arkadaşlarımda da aynı. Elma bu sezon biraz ağır gidiyor. Mandalina ve portakalın fiyatları biraz daha uygun geliyor ondan daha çok satılıyor olabilir. Şimdi 20-25 liradan aşağıya elma yok” şeklinde konuştu.

Haber: Elif Şahin

Balıkesir’de Pazar Fiyatlarında Son Durum

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu