Gündemİlçe HaberleriSiyaset

Balıkesir’de DEVA’ya Geçecek Gönüllü Belediye Başkanları Mı Var?

Balıkesir’de Deva Partisine Geçecek Gönüllü Belediye Başkanları Mı Var?

hem de grup halinde?

 

4. Bölge sorumluları (Tekirdağ, Edirne, Kırklareli, Balıkesir, Çanakkale) Bölge Sorumlusu Başkanı Elif Esen ve beraberindeki Zehra Zeynep Dereli, Burcu Kılıç Yağan, Kadircan Köşdere ve Metin Gürcan Balıkesir’de gönüllü olarak Deva Partisinde olmak isteyenlerle basın toplantısı öncesinde bir araya geldi.

 

KİMLER DEVA ARIYOR KİMLER GÖNÜLLÜ?

Balıkesir Belediye Başkanlarından DEVA Partisine geçecek var mı? İşte bu sorunun yanıtına DEVA Partisi Balıkesir Bölgesi Başkanı Elif Esen bu cevap için erken mesajı veren açıklamalar yaptı. DEVA Partisi’nin sitesinden üye ve gönüllü olmak isteyenlerin olduğu grup Halinde DEVA Partisinde olmak isteyenler var diyerek Balıkesirlileri daha çok meraklandırdı. Balıkesir’den var mı sorusuna net cevap istenince politik yanıtlar verdi.

 

İL BAŞKANI KİM OLACAK?

İl Başkanı seçilecek kişinin kendi ilinde sevilen sayılan olumlu bir kişi olması bizim için önemli diyen Esen, İl Başkanının seçiminde çok parti değiştirmemiş bir kişi olmasını istediklerini, etik, hak, liyakat bu konuda ahlaki değerlerinde ön planda tutularak ortak akılla belirleneceğini söyledi.

 

BU TOPLANTININ NEDENİ BALIKESİR BASININ MERAKIYMIŞ

DEVA Partisi Balıkesir Bölge Sorumlusu Elif Esen, Ahmet Edip Uğur’un toplantıya neden katılmadığı sorusuna “ bizim kıymetli bir büyüğümüz ve kurucumuz. Benim gibi oda bir bölge temsilcimiz. Onunda sorumlu olduğu iller var ve o illerde. Biz gelmeden önce swot analizleri yaparak buraya geldik. Ahmet Edip Uğur partide Balıkesir ile ilgili başkanlık ve benzeri görevler alır mı biz bilemeyiz onu da kendisine sormanız doğru olacaktır” şeklinde bir yanıt verdi.

Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu