Köşe Yazıları

DEVA PARTİSİ’NİN WİLLMONTLU ÇIKIŞI

Adı FETÖ ile bağlantılı olduğu iddia edilen Willmont Otel yine gündem oldu. Çarşamba günü 2 kez gazetemizi arayan ve DEVA Partisinden aradığını belirterek Willmontta basın toplantısı düzenleyeceklerini söyleyerek davet eden şahıs, kendisini arayıp burada toplantı yapacaktınız kimse yok ?denilmesi üzerine toplantı bir kafeye alındı benim artık Deva Partisi ile de işim kalmadı diyerek ilginç bir nokta koydu.

Toplantının yapılacağı kafeye ulaştık DEVA Partisi ve gönüllü olduğu belirtilen bileşenleri toplantıdaydı. Basın toplantısı nedeni ile çağrıldığımız bu toplantı yerine geç kaldık diyerek kamera ve fotoğraf makinamız hazırdı ancak girişte DEVA Gönüllüsü genç “çekim yapamazsınız. Kamerayı kapatın diyerek üslubunu da değiştirince araya DEVA Partisi Balıkesir Sorumlularından Burcu Kılıç girdi. Ardından Balıkesirli olduğunu belirten Zehra Zeynep Dereli herkes adına özür diliyorum bu toplantıyı ben organize ediyorum. Bir karışıklık oldu gece geç saatte karar verileceği için ben açık havada olmasını istedim bu arada haber vermemiz gerekirken….!dedi. Yorum sizin

Bu arada DEVA Gönüllülerinin toplantısından görüntü alınması istenmedi. Kişilik hakları gerekçe gösterildi. Dikkat çeken isim ve adı İl Başkanlığı için geçiyor denilen AK Parti Karesi İlçe Başkanlığından istifa eden Kemal Aydemir’de oradaydı.

İlgili Makaleler

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu