GündemÖzel HaberlerSpor

EFSANE BAŞKANIN OĞLU ZOR DURUMDA

Bigadiç’te yaşayan Balıkesirspor ve Beşiktaş aşığı Mustafa Baltacı, Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın da manevi oğlu. Beşiktaş aşkını ve Süleyman Seba ile hikayesini MERHABA’ya anlatan Baltacı’nın duygu yüklü hikayesi…

 

Bigadiç’te yaşamını sürdüren ve Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’nın manevi oğlu olarak bilinen Mustafa Baltacı’nın Balıkesirspor ve Beşiktaş sevdası da dillere destan. Beşiktaş ve Balıkesirspor sevdasını MERHABA’ya anlatan Baltacı, son günlerde maddi imkansızlıklar yaşadığını dile getirdi.

 

“BABAM KADAR SEVERİM”

İstanbul’a Beşiktaş maçına gittiğinde Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba ile tanıştığını anlatan Baltacı, “Ben çok koyu bir Beşiktaş taraftarıyım. Beşiktaş’a gönülden bağlıyım. O yıllarda Süleyman Seba ile tanışmayı çok istemiştim. Beni kırmadı sağ olsun. Hatta beni çok sevdi. ‘Manevi oğlum’ dedi. Her bayram ziyaretine giderdim. Süleyman Seba, Bigadiç’e geldi. Çok sevindim. Ona olan sevgim çok büyük” ifadelerini kullandı.
“SEBA BALIKESİRSPOR’U DA SEVERDİ”

Arkadaşlarıyla beraber Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba’yı ziyaret ettiklerini söyleyen Mustafa Baltacı, Seba’nın Balıkesirspor’a olan sevgisine de şahit olduklarını belirtti. Baltacı, “Biz maça gittiğimiz bir gün İstanbul’da arkadaşlarımı da aldım ve Süleyman başkanımızın evine gittik. Ona Balıkesirspor atkısı hediye ettik. Çok sevindi ve çok mutlu oldu. Kahve ikram etti, birlikte içtik. Süleyman başkanımız Balıkesirspor’u da çok severdi” dedi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu