Gündem

ELEKTRİKÇİLER ODASI’NDA İFTAR VAKTİ

Balıkesir’in Elektrikçiler Odası tarafından düzenlenen iftar programı önceki gün düzenlendi. Program öncesi Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan ve yönetimi davetlilerle özel ilgilendi. Okunan dua sonrasında ezanla birlikte davetliler oruçlarını açtı.

Mutlusan elektrik sponsorluğunda gerçekleştirilen iftar programına katılım geniş oldu. Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan katılım sağlayanlara ve Mutlusan Elektriğe ayrıca teşekkür etti. Elektrikçiler Odası Başkan ve yönetimi davetlilerle yakından ilgilendi.

“COŞKU VE BİRLİKTELİK”

Balıkesir Elektrikçiler Odası Başkanı Nejdet Arslan, “Odamızın düzenlemiş olduğu iftar yemeğine katılan Uedaş İl Müdürü Tayfun Tutar ve personeline, Balıkesir’de ki tüm üyelerimize, işçilere, patronlara herkese teşekkür ederiz” dedi.Oda Başkanı Arslan,”11 ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’te coşkulu kalabalık ve değerli oda üyelerimizle birlik, beraberlik ve mutluluk içerisinde iftar yapmaktan büyük bir onur duyuyoruz. Meslek odamıza sahip çıkan ve her daim birlik beraberlik içerisinde olan değerli oda üyelerimize, , birbirinden değerli misafirlerimize iftar programımıza katılarak bizleri onurlandırdıkları için şahsım ve yönetimim adına ayrı ayrı teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.Kamil Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu