İlçe HaberleriSiyaset

Gömeç’te Siyasi Arenada Hareketli Günler

MHP İl Başkanı Niyazi Tunç, Gömeç'te etkili olmak için çalışmalarına hız veriyor. Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte ilçede temaslarını sürdüren Başkan Tunç, "Gömeç 3 hilale yakın" dedi.

Gömeç’te Siyasi Arenada Hareketli Günler

Gomecte Siyasi Arenada Hareketli Gunler 1
Gömeç’Te Siyasi Arenada Hareketli Günler

Cumhur İttifakı Güç Birliği

MHP İl Başkanı Tunç, MHP Gömeç Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ile birlikte, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti İlçe Başkanı Aytekin Öz ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. İlçe Başkanları arasında fikir alışverişi gerçekleşti.

Gömeç ve AK Parti İlçe Başkanlığı Ziyaret Edildi

Başkan Tunç, Başkan Adayı Arslan ve beraberindeki heyet, Gömeç İlçe Başkanlığı’nı ziyaret ettikten sonra, Cumhur İttifakı ortağı AK Parti Gömeç İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret ederek, ilçe başkanı Aytekin Öz ve teşkilat üyeleri ile bir araya geldi.

Gömeç Esnafı ve Vatandaşlarla Buluşma

Başkan Tunç, Başkan Adayı Arslan ve ilçe başkanları, Gömeç esnafını ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Gömeç halkının ilgisiyle memnun kalan Başkan Tunç, “Başkan Adayımız Kazım Arslan, Gömeç’e hizmet etmiş, körfez bölgesini ve Gömeç’i yakından tanıyan bir isim. Gömeç halkı da kendisini tanıyor ve seviyor. Seçimlerde Gömeç’te MHP olarak galip geleceğimize eminiz.” şeklinde konuştu.

MHP’nin Güçlü İsimleri Sahada

Başkan Tunç, Başkan Adayı Arslan ve ilçe başkanlarıyla birlikte Gömeç ve Susurluk ilçelerine yoğun mesai harcayacaklarını ifade ederken, milletvekili Ekrem Gökay Yüksel’in destek ve gücünü vurguladı. Başkan Tunç, “Gömeç ve Susurluk’ta kazanan MHP olacak, Balıkesir’de ise kazanan Cumhur İttifakı olacak.” dedi.

Haber: Bülten

Gömeç’te Siyasi Arenada Hareketli Günler

BALIKESİR MHP İl Başkanlığı aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu