Etkinlikİlçe Haberleri

Grup Kehribar’dan Dokunaklı Konser

Balıkesir Kent Konseyi ve Büyükşehir Orkestra Şubesi'nin destekleriyle düzenlenen etkinlik serisi kapsamında, Grup Kehribar "Hüzün Anlatan Şarkılar" temasıyla yola çıktı.

Grup Kehribar’dan Dokunaklı Konser

Grup Kehribardan Dokunakli Konser 1

Aralık ayında başlayan etkinliklerine Pazar günü Bandırma Barış Manço Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konserle devam etti. Bandırma’da yoğun bir izleyici kitlesiyle buluşan grup, etkileyici performanslarıyla büyük beğeni topladı.

Birbirinden Yetenekli Müzisyenler

Grup üyeleri sahnede birbirinden yetenekli müzisyenlerden oluşuyordu. Ahmet Ziya Pürnek ud, İbrahim Anıl Yıldırım kanun, Metin Durkutlu gitar, Enes İçer klasik kemençe, Hakan Altıntaş ney ve Umut Ayral bas gitarda ustalıklarını sergilerken, solist Evrim Tan ise dinleyicilere duygularını aktardı.

İzleyicilerden Tam Not

Kehribar’ın seçtiği repertuar, hüzün dolu şarkılarla doluydu ve dinleyicilere duygusal bir yolculuk yaşattı. Sahnede sergilenen performanslar, izleyicileri adeta büyüledi ve etkinlik boyunca salonun atmosferi bir armoni ve duygusallık ile doldu. Konser sonunda izleyiciler, Grup Kehribar’a büyük alkışlarla teşekkür etti ve etkinliklerin devamını heyecanla beklediklerini dile getirdiler.

Haber: Bülten

Balıkesir’de 14 Şubat’ta Özel Konser

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu