İlçe Haberleri

Havran’da çimli konteynırlar

Havran’da çöp konteynırları yenileniyor yapay çimle kaplanıyor.

Ana arter ve nüfusun yoğun olduğu bölgelerde büyük kapasiteli konteynırlarla çöp toplama hizmetini daha modern hale getirmeyi amaçlayan Havran Belediyesi, gri metal konteynırları yapay suni çimle kapladı yetersiz olan mahallelere yeni çöp konteynırları konuldu.

Bu sayede hem çöplerin dışarıdan görülmesinin engellenmiş olduğunu hem de konteynırların daha estetik bir görünüme kavuşmasının sağlandığını belirten Havran Belediye Başkanı Emin Ersoy, pilot uygulama olarak başlatılan çalışma kapsamında vatandaşların görüşü üzerine tüm konteynırların giydirilmesinin hedeflendiğini belirtti.

Başkan Ersoy, “Temizlik bilincini ilçemizde geliştirmek için bahar temizliği çalışmalarımız tüm cadde ve sokaklarımızda sürdürülüyor. Daha temiz bir Havran için yatırım hizmetlerimize devam ediyoruz. Bunları yaparken, ilçemizin daha estetik bir görünüme kavuşması içinde elimizden gelenin en iyisini yapma gayreti içerisindeyiz. Bu doğrultuda bazı bölgelerimizdeki çöp konteynırlarımızı yapay sunu cimle giydirerek, hem çöplerin dışarıdan görülmesini engellemiş, hem de konteynırların daha estetik bir görünüme kavuşmasını sağlamış olduk” dedi.

Serap Tetik Acar

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu