Görüntülü Haberler

İTTİFAKLI KARŞILAMA

CHP’liler, Balıkesir’e gelen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i yalnız bırakmadı. Millet İttifakı’nın CHP ayağını temsilen İl Başkanı Serkan Sarı, Altıeylül İlçe Başkanı Hakan Şehirli ve çok sayıda CHP’li, Akşener’i karşılayan İYİ Partililere eşlik etti.

CHP İl Başkanı Serkan Sarı, Akşener’in İYİ Parti İl Başkanlığı’nda partililer ve basınla bir araya geldiği toplantıda da yer aldı. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, il, ilçe ve esnaf ziyaretlerini Balıkesir’de de gerçekleştirdi. İlk ziyaretine Sındırgı İlçesinden başlayan Akşener, “Sadece dertlerinizi dinleyip, duyurmaktır bizim derdimiz. Geliri yüksek denilen illeri gezdim çocukluğumdaki fukaralığı gördüm. ” dedi. Basın mensuplarının İsmail Ok hakkındaki sorularına Akşener, “Bazen sabretmek gerekir. En iyi cevap vatandaştır, cevabın sahibi vatandaştır. En iyi cevap zamandır. Dolayısıyla ben o prensibimi çiğnemeyeceğim” ifadelerini kullandı.

Iyi Parti 2
İYİ Parti İl Başkanlığındaki toplantıda Balıkesir milletvekili İsmail Ok’un partiden istifasını değerlendiren Meral Akşener, “Ben kişisel olarak istifanın tek taraflı bir irade beyanı olduğuna inanırım. Bugün gelirken ölçtüm 27 yıldır aktif politika yapan tek kadın siyasetçiyim bu ülkede. Bir düşündüm; 27 yıldır hiçbir siyasetçinin ailesi hakkında, karakteri hakkında, eylemleri dışında, kendisinin durumu; yani namusu, şerefi hakkında 27 yılda tek kelime etmemişim. Bununla da gurur duyuyorum. Siyaset prensipler üzerinden yapılır. Dolayısıyla birinci prensip istifa tek taraflı bir beyandır. Sadece o kişinin seçmeniyle olan durumunu ancak ilgilendirir. Dolayısıyla Sayın Ok’a kadar bizim birkaç arkadaşımız istifa etmişti onların hakkında da incitici tek bir kelime etmedim ve rencide edici tekbir kelime etmedim. Dolayısıyla kendisine hayatta başarılar diliyorum, yine de bir şey söylemeyeceğim” diye konuştu. Akşener yaptığı konuşmada “Hayvancılar sütün para etmediğini et hayvancılığına dönüldüğü, yemin çok pahalı olduğunu, elektriğin çok pahalı olduğunu söylüyor. Buna karşılık tarımla meşgul olanlar ürünün pahalıya malolduğunu, mazotun, gübrenin, ilacın çok pahalı olduğunu söylüyor. Yapmaya çalıştığımız şey gerçek gündemi, işsiz gencin derdini, tencere kaynatamayan kadının derdini iktidara göstermektir. Bu gezilerin sonunda buraya gelecekler gözünüzün içine bakacaklar ve sizin derdinizi dinlemek zorunda kalacaklar. Ya çözecekler ya çözecekler onlar çözmüyorsa biz çözeceğiz ”dedi. Akşener bugün Kepsut, Balya, Burhaniye, Gömeç ve Ayvalık ilçelerini, ziyaretinin son gününde ise Susurluk, Manyas, Gönen, Bandırma ve Erdek ilçelerini ziyaret edecek. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener parti binasını ziyaretinde İl Başkanı Nedim Tuna’ya İYİ Parti logolu plaket armağan ederken İl Başkanı Nedim Tuna da Meral Akşener’e Balıkesir Pullusu tablosu takdim etti. Yoldaş Kocaer

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu