Gündem

Karesi Belediyesinde Aralıksız Hizmet

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan ilçede Koronavirüs tedbirlerinin aralıksız yürütüldüğünü belirterek içinde bulunduğumuz Ramazan Ayında da geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi ailelerimize Ramazan Yardımlarımızı bu yılda yaptık. Bu süreç zor bir süreç ve geçen yıllarda yapılan yardımdan daha fazla efor sarf ederek yardımlarımızı ulaştırmanın gayretine girdik” dedi.

Vefa İçeren Hizmet Dokunuşları

Vefa Destek gruplarına teşekkür eden Başkan Orkan, Ulaşması gereken yardımlar muhtaç kim varsa ulaşsın istiyoruz. Karesi Bölgemiz büyük bir yer 27 mahalle ve kırsalda da 41 mahallemiz var. Koronavirüs nedeniyle dezenfekte çalışmaları da sürüyor. Yetiştirilmesi gereken işler var biliyoruz ve var gücümüzle bu işlerin tamamlanması için çalışıyoruz” dedi.

“Kucaklaştığımız günleri özledik”

Kucaklaştığımız günleri özledik diyen Başkan Orkan, “16 -17 yıldır ilk kez bu süreçte eve gidebildiğimi söyleyebilirim ”dedi ve Koronavirüs mücadelesinde bu salgından bir an önce kurtulmayı diliyorum dedi. Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, ”Karesi Belediye Başkanı olarak birinci yılım. İşleri yeni öğreniyoruz derken koronavirüsün etkileri ile karşı karşıya kaldık. Ankara’dan gelen genelgeler doğrultusunda esnek çalışma modeline geçtik ”şeklinde konuştu.

“Yeni Bir Belediye Olarak Tecrübeli Hale Çabuk Geldik”

Personel konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşanabildiğini belirten Başkan Dinçer Orkan, “Yetiştirmeye çalıştırdığımız iş çok. Alparslan Türkeş Salonundaki antrenörlerimiz bile şuan Vefa Sosyal Dağıtımlara gidiyor. Karesi kafede çalışanlarımızdan çaycısı, garsonu şuan hepsi bu sürece destek için çalışıyorlar. Yeniyiz derken bu tecrübesizlikleri çabuk giderdik bu sayede ”dedi.

“Ulaşılması Gereken İhtiyaç Sahiplerine Ulaşıyoruz”

Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, “Karesi Bölgemiz büyük bir yer 27 mahalle ve kırsalda da 41 mahallemiz var. Buralarda yapılan dezenfekte işlemleri ile ilgili de Büyükşehir Belediyemizin katkıları ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ekonomik açıdan daha önceden günlük kazançları ile yaşamlarını idame ettirmeye çalışanlar ile ilgili birtakım problemler yaşandı ve bu sıkıntıları çözme girişimde bulunduk. Geçen yıl Ramazan ayında yemek dağıtımları yapıyorduk şimdi 2 katı dağıtım yapıyoruz. Ulaşması gereken yardımlar muhtaç kim varsa ulaşsın istiyoruz. Pazaryerlerinde de personel noktasında zabıtamız yetersiz geldi ve Kaymakamlık destek verdi. Pazaryerlerindeki tedbirlerimizi sağlıklı bir şekilde daha da arttırmış olduk bu vesile ile. Herşey de bir hayır vardır diyorum. En kısa sürede koronavirüsten kurtuluruz. Kucaklaştığımız günleri özledik.16 -17 yıldır ilk kez bu süreçte eve gidebildiğimi söyleyebilirim” şeklinde konuştu .Semra Aman Akyürek

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu