Çocukça

KARNE HEYECANI SARDI BİZİ

Minicik kalplerine kocaman başarılar sığdırdılar. Karnelerini alarak dinlenmeyi de hakkettiler. Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nun birbirinden güzel öğrencileri karne sevincini ‘ÇOCUKÇA’ sayfamızda arkadaşlarıyla paylaştılar.

Bir okul döneminin ardından öğrencilerin heyecanla beklediği karne günü geldi. Güzel yürekli çocuklar, karne heyecanlarını paylaşırken, düşüncelerini de dile getirdiler.

Berra: Ben Kadriye Kemal Gürel İlkokulu’nda okuyorum. Karnemi aldığım için çok ama çok mutluyum. Bana eğitim-öğretim yılı çok uzunmuş gibi geldi ama erkenden atlattık. Çok mutluyum. Dört seneden beri çok çalıştım. Her zaman derslerimde çok başarılı olmak istedim. Ben istediğim sonucu aldığımı düşünüyorum. Yaz tatiline girdiğimde bol bol dinlenmek istiyorum.

Ece: Ben karnelerimizi aldığım için çok mutluyum. Yaz tatilinde bol bol dinlenip, arkadaşlarımla vakit geçireceğim. Ailemle birlikte gezeceğiz. Ve ben yaz tatilinde bol bol kitap okuyacağım.

Furkan: Ben karnemi aldığım için çok mutluyum. Karnemi aldığım ve notlarım gerçekten güzel geçti. Çok mutluyum. Yaz tatilinde bol bol dinleneceğim. Ayrıca arkadaşlarımla ve akrabalarımla vakit geçireceğim.

Arda: Ben öncelikle karnemi aldığım için çok mutluyum. Yaz tatilinde köye gidip orada ailemle ve arkadaşlarımla güzel vakit geçirmek istiyorum. Karnemi başarıyla aldığım için çok mutluyum. İnşallah ortaokulda da böyle güzel bir okul hayatı yaşarım.

Yusuf: Ben öncelikle öğretmenime çok teşekkür ediyorum. Onun sayesinde çok güzel bir not ve karne aldım. Bence aldığım notu hakkediyorum. İnşallah ortaokulda da çok çalışır ve başarılı olurum.

Ahmet: Karnelerimizi aldık ve çok mutluyuz. Bence ben 88 not ortalamasını haketmiyordum. 87’lerde bir şey alabilirdim. Ben yaz tatili planlarımı henüz yapmadım çünkü belli değil. Ya Soma’ya gideceğiz. Ya da Karesispor’un yaz okuluna kayıt yaptıracağım. Ama ailemle birlikte Diyarbakır’a gideceğiz. Ben öğretmenime çok teşekkür ediyorum. Bize emek verdiği için. Bir de arkadaşım Yusuf’u okul dönemi boyunca üzdüğüm ve kızdırdığım için özür diliyorum.

Efe: Karnemi aldığım için çok mutluyum. Yaz tatilinde dinlenip, bol bol ders çalışmayı planlıyorum.

Saffet: Ben karnemi aldığım için çok mutluyum. Ama okulumdan ve arkadaşlarımdan ayrıldığım için üzgünüm. Ben tatilde köye gideceğim. Oraya kuzenlerim filan da gelecek.

Yasin Can: Ben karnemi aldığım için çok mutluyum ama arkadaşlarım ve öğretmenlerimden ayrıldığım için üzgünüm. Yaz tatilinde kuzenlerim gelecek ve onlarla oynayacağım.

Naime: Ben teşekkür belgesi aldım. Çok mutluyum aslında ama arkadaşlarımdan ve öğretmenimden ayrılacağım için üzgünüm. Ben yaz tatilinde anneannemlere gideceğim. Orada kuzenlerimle oynayacağım.

Aslı: Biz karnelerimizi aldık ve çok mutluyuz. Öğretmenimi çok özleyeceğim o yüzden içim birazcık buruk.

Orhan: Karnemi aldığım için iyi hissediyorum ama biraz da kötü hissediyorum. Çünkü öğretmenlerimden, arkadaşlarımdan ve güzel okulumdan ayrılıp başka okula geçeceğim.

Beren: Ben hep üzgünüm hem de mutluyum. Üzgün olmamın sebebi arkadaşlarımdan ve öğretmenlerimden ayrılıyor olmam. Mutlu olmamın sebebi ise yaz tatiline giriyor olmam.

Şimal: Karnelerimizi aldık çok mutluyuz. Yaz tatilinde biraz dinlenmek istiyorum. Ama öğretmenlerim ve arkadaşlarımdan ayrılacağım için ise üzgünüm.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu