Gündemİlçe Haberleri

KENT PARK KONUTLARI SATIŞTA

Dursunbey Belediyesi tarafından İlçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birine yapılan Kent Park işyerleri ve Kent Park Konutları bugün ihale usulü ile satışa çıkacak.

Sosyal Belediyecilikte efsane çalışmalara imza atan Dursunbey Belediyesi hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. Dursunbey Belediyesi tarafından ilçenin en işlek ve prestijli caddelerinden birisine yapılan Kent Park konutları ve Kent Park işyerleri bugün Belediye’de ihale usulü ile satışa çıkıyor. 1000 metrekarelik alanda toplam 6766 metrekarelik yaşam alanına yapılan konutlar mimari yapısı ile dikkat çekiyor. 16 adet 3+1, 11 adet 2+1, 1 adet’te 1+1 dairenin bulunduğu Kent Park konutlarında her bütçeye göre konut imkânı bulunuyor. %50 Peşin, kalanı ise 15 ay vade ile satışı sunulacak olan Kent Park Konutlarında 3 +1 daireler brüt 150-144-130 metrekareden, 2+1 daireler brüt 108-98-99-94 metrekareden, 1+1 daire ise brüt 85 metrekareden oluşmakta.

Satış ihalesinin 18 Temmuz olarak belirlendiğini ifade eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, inşaatta son aşamaya gelindiğini söyledi. Şu anda iki adet iş yeri ile 18 konutun şatışının yapılacağını belirten Başkan Bahçavan, Satış ihalesi ile ilgili detaylı bilginin Dursunbey Belediyesi Beyaz masa biriminden alınabileceğini söyledi. Başkan Bahçavan, konutları alacaklara şimdiden hayırlı olsun dileklerini de iletti.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu