Gündemİlçe Haberleri

Kepsut’ta Çiftçilere Büyük Destek

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, üreticilere arpa, yulaf ve mısır tohumu desteği sağladı. 

Kepsut’ta Çiftçilere Büyük Destek

Kepsutta Ciftcilere Buyuk Destek 1
Kepsut’Ta Çiftçilere Büyük Destek

“Türkiye’de bir ilk”

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul, sosyal belediyecilik anlayışını sürdürerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye devam ettiklerini belirtti. Belediye tarafından her yıl düzenlenen destek programları kapsamında üreticilere sağlanan yardımların artarak devam ettiğini ifade eden Cankul, gerçekleştirilen törende çiftçilere tohumlarının teslim edildiğini duyurdu.

Kepsutta Ciftcilere Buyuk Destek 2

Cankul’dan Çiftçiye Katkı

Cankul, yaptığı açıklamada, belediyenin tüm imkanlarını üreticilere, eğitime, gençlere ve yaş almış kişilere yönelik projelerle paylaştıklarını vurguladı. Yıllık ortalama 340 ton %75 hibeli arpa ve yulaf tohumu ile %50 hibeli 2050 torba silajlık mısır tohumu desteği sağlandığını belirten Cankul, bu desteklerin çiftçilere yönelik olduğunu ve onların emeklerine katkı sağlamayı hedeflediklerini dile getirdi.

Kepsutta Ciftcilere Buyuk Destek 3

Bereket Getirmesini Temenni Etti

Törende başvuru yapan tüm üreticilere mısır tohumlarının dağıtıldığını söyleyen Cankul, çiftçilerin emeklerinin bereketli ve hayırlı olmasını temenni etti. Konuşmasında Allah’a dua eden Cankul, çiftçilerin çalışmalarının karşılığını alması için dualarını ettiklerini ifade etti.

Haber: Bülten

Balıkesir’de Tarım ve Hayvancılıkta 3 Yeni Proje

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu