SporEğitim

Minik öğrencilerden Bal-Kes’e moral

Balıkesirspor Baltok, Pazartesi günü oynayacağı Denizlispor maçı öncesi Atköy İlkokulu öğretmen ve öğrenciler tarafından tesislerde moral ziyaretin bulunuldu.

Balıkesirspor Baltok, 9 Nisan Pazartesi günü saat 18:00’de oynayacağı Denizlispor maçı hazırlıklarını dün saat 10:00’da gerçekleştirilen antrenman ile sürdürdü. Isınma ile başlayan çalışma, futbola özgü bölgesel eşik çalışmasıyla devam etti. İdman soğuma ile son buldu.

Antrenmanı ziyaret eden Atköy İlkokulu öğretmenleri ve öğrencileri, futbolculara baklava ikramında bulunup, Denizlispor maçında başarılar diledi ve moral verdi. Kulüp Başkanı Remzi Boncuk da Atköy İlkokulu’na forma ve flama hediye etti.

Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdüren Balkesler günün ikinci antrenmanını Teknik Direktör Giray Bulak yönetiminde saat 17:00’de gerçekleştirdi. Isınma ve pas çalışmasıyla başlayan idman, teknik ve taktik çalışmayla son buldu.

ENGELLİ, ŞEHİT VE GAZİ YAKINLARINA ÜCRETSİZ E-BİLET

Balıkesirspor Baltok – Denizlispor maçının biletleri satışa çıkarken, Stadyum karşısında bulunan Passolig gişelerinden, Engelli, Şehit ve Gazi yakınlarına ayrılmış olan kontenjan tamamlanana kadar ücretsiz olarak E-BİLET yüklemesi yapılacağı belirtildi.

DENİZLİSPOR MAÇI BİLETLERİ SATIŞTA

Öte yandan Balıkesir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan, Balıkesirspor Baltok- Denizlispor maçının biletleri satışa çıktı
Balıkesirspor Baltok– Denizlispor müsabakasının bilet fiyatları şöyle:
Kapalı Tribün 1. Kategori: 50 TL, Kapalı Tribün 2. Kategori: 20 TL, Maraton Tribünü: 10 TL, Misafir Tribünü: 7.5 TL, Kale Arkası Tribünü: 7.5 TL

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu