GündemSiyaset

ÖZHASEKİ VE BAŞKAN YILMAZ BALIKESİR PROJELERİNİ GÖRÜŞTÜLER

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Bursa ziyaretinde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile bir araya geldi.

 

BURSA’DA GÖRÜŞÜLDÜ

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki Bursa’yı ziyaret etti. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Özhaseki ziyaretinde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile görüşme sağladı. Yapılan görüşmelerde Mehmet Özhaseki Başkanların şehirleri ile ilgili projelerini dinleyerek yapılan çalışmalarda kendisine sunulan talepleri değerlendirdi ve ilgili birimler ile irtibat sağladı.

 

YARIM KALAN PROJELER NETLEŞTİRİLDİ

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile olan görüşmesinde çözüm bekleyen bazı projelere ilişkin istişarelerde bulundular. Genel Başkan Yardımcısı Özhaseki Yücel Yılmaz ile olan görüşmesi ile ilgili olarak, “Alanında uzman arkadaşlarımızla beraber Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ve ekibiyle zamanı değerlendirmek adına ziyarette bulunduğumuz Bursa’da bir araya geldik. Daha önceki Balıkesir ziyaretlerimizde çözüme kavuşturamadığımız bazı projeleri istişare ederek netleştirdik. Rabbim hayırla neticelendirmeyi de nasip eylesin.” ifadelerinde bulundu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu