Semra AMAN AKYÜREK

RÜZGAR FIRTINAYA İLERLİYOR

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un istifa iddialarıyla gündeme gelen konu bu haftanın direniş iddialarıyla tazeliğini koruyor. Tuhaf ve sıradışı görünen bir durum tespiti yapmaya ne dersiniz?

İstifasının istendiği iddialarıyla gündeme gelen Başkanlar Subliminal mesajlar veriyor olabilir mi? Neden derseniz bu kez de; ‘ağzı olan konuşuyor’ ‘masa başında uydurulmuş haber’ diyen bazı başkanlara bir sözüm olacak…

**

İlgili Makaleler

———————————————–

RÜZGAR FIRTINAYA İLERLİYOR

‘Ahmet Edip Uğur istifa edecek mi’ sorusu Balıkesir kulislerinin en çok tartışılan ve konuşulan sorusu. Bu sorular ve önümüzdeki günler bize neyi getirir?

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur’un istifa iddialarıyla gündeme gelen konu bu haftanın direniş iddialarıyla tazeliğini koruyor.

Tuhaf ve sıradışı görünen bir durum tespiti yapmaya ne dersiniz?

‘’Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur ve istifası istendiği konuşulan diğer başkanlarla aynı saf mı ttutuluyor?’’

İstifasının istendiği iddialarıyla gündeme gelen Başkanlar Subliminal mesajlar veriyor olabilir mi?

Neden? derseniz bu kez de; ‘ağzı olan konuşuyor’ ‘masa başında uydurulmuş haber’ diyen bazı başkanlara bir sözüm olacak, mademki öyle bu ateşin dumanı nerden geliyor? Neden bu konu uzuyor?

CHP’li vekiller, ‘ neden seçimle gelen seçimle gider o başkanlara dokunmayın’ mesajını her fırsatta dile getirip açıklamalar yapıyor. Bu kimlerin işine geliyor?

CHP’li vekiller bu istifaları duydu, inandı diyelim. Peki bu direniş iddialarına da yine olumlu ve yine subliminal mesajlarla konuşmalar yapıyor? Garip ama gerçek ortada birşeyler dönüyor. Bekleyip göreceğiz.

Bunu düşünmek içinde çok uzağa gitmemek gerekir. TV’ler, elikalem tutanlar, vatandaş v.s herkesin bu konu hakkında olumlu yada olumsuz düşünceleri var. Fakat farklı yönleriyle ülkenin içinde bulunduğu durumları da göz önüne alırsak, seçimlerin uzak gibi görünen ancak seçim süreçlerini yaşayanlar için tam bir fırsat zamanı diyerek gündemden düşmemek istemesiyle doğru yada yanlış demeden isimlerini gündemde tutmak siyasetin hiç görünmeyen yüzünü aynaya taşımak ve yansımalarını izlemek an meselesi ve birşekilde izliyoruz…

Durum o ki ama içeriden ama dışarıdan ‘her an herşey olabilir algısı’ daha çok gün yüzüne çıkıyor. Birliktelik yok mu derseniz var ancak keskin kutuplaşmalarla tek çatı altında şuan. Peki tek çatı altındakilerden birkaçı, ya farklı bir çatı altında devam edeceğim diyerek kendi gruplarını şuan oluşturuyorlarsa? İşte gündeme yansıyan bu direniş o zaman belki anlamlı hale gelebilir.

 

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu