Semra AMAN AKYÜREK

SEN BÜYÜKŞEHİRSİN TARAFTARA YANLIŞ YAPMA!

 

Balıkesirspor taraftarları her zamanki gibi gönlünü yüreğini kaptırdığı Balıkesirspor için dün sahaya geldi. Takımına destek verdi. Coşku içinde olmak istiyor ve kazanmayı bekliyordu. Maç sırasında zaman zaman heyecan yaşadılar, tezahüratlar yaptılar ama genelde durgundular…

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi taraftarlar için, 5 bin adet forma dağıtılacağını haber olarak gazetelere gönderdi ve haliyle basında taraftarlara bu haberi duyurdu. Peki, ne oldu?

İlgili Makaleler

Balıkesirspor maçını takip etmek için sahaya adım atarken, basın tribünün olduğu yerden basamakları tek tek inerken, gözlerim karşımdaki taraftarlardaydı. Mademki 5 bin adet forma dağıtımı olacak her yer kırmızı beyaz olmalıydı. Taraftarlar, bunu gururla üzerinde taşımalıydı. Ancak gördüğüm tek şey durgunluktu. Heyecanlı ve mutlu olmayı bekleyen taraftardı. O taraftar mutlu olamadı. Hem kendisi için verilmesi beklenen formaya kavuşamamış hemde beklenen galibiyet istenen puanlar alınamamıştı. Beraberlikle biten maçın ilk yarısı sonrasında taraftarlar arasında ‘Merhaba’ diye bağıran bazı kişileri duyunca taraftarların arasına doğru ilerledim. Tepki vardı. Neye mi? Hani formalar? Diyor; montlarını gösteriyor ‘hani giyecektik Büyükşehrin 5 adet forması nerde?’ diye soruyorlardı. Üzüldüm. O taraftarın fazlasıyla hakkıydı o formalar. Kafama takılmadı da değil neredeydi bu formalar?

BÜYÜKŞEHİR SUSMA KONUŞ NEREDE 5BİN FORMA?

Yoksa haber yanlış mı gönderilmişti.5 Bin adet dağıtılması planlanan forma 500 adetmiydi? Stadyumda 5000 kişi yoktu. 1500-2000 kişide yoktu. Bu formalar yeterde artardı. Ancak sayılacak kadar kişide forma vardı. Yoksa 5 adet mi dağıtılacaktı? O halde bu haber bir hayal kırıklığı yaşatmaz mıydı? O formalar için taraftarlar diyordu ki ;‘Remzi Boncuk geldi bizi azarladı gitti. Forma falan yok’ dedi. O zaman niye bizi kandırdılar’ deniliyordu. Bu iddialar doğru muydu? Ve bazı görevliler için söylenenler ‘formalar vardı ancak kendileri aldılar taraftara değil görevlilere verilecektiyse ve kendileri alacaktıysa neden taraftar deyip böyle bir açıklama yapılıyor’ diye konuşuyorlardı. Haklı olduklarını düşünüyorum. Taraftarlar arasında aileler, çocuklar anne babaları görüp ne güzel bir tablo ailece gelmişler derken otaraftar Büyükşehir Belediyesine bugün teşekkür ediyor olmalıydı. Ama tam tersi ‘Yalan hepsi yalan bizi kandırdılar’ deniyordu. Eyvah ki ne eyvah… heyecanlı gençlerin üzerinde, ailelerde, maça gelen Balkes sevdalılarında o formalar olmalıydı. Ama yoktu Sahi neredeydi 5 bin adet forma?

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu