Köşe Yazıları

Siyasi Ve İnsani Ahlak Meselesi

İYİ Parti Lideri Meral Akşener’in, Uşak’ta yaptığı konuşma sonrası partiye kurumsal operasyon sözleri dikkat çekiciydi.

Akşener’in “Partimize kurumsal operasyon olduğu ortaya çıktı. Bu bir partinin içişlerine karışmak demektir. Şu an itibarıyla bir savaş ilanı kabul ediyorum. Varım, buyursunlar” dedikten Uşakta yapılan konuşmaların yankı niteliğindeki cevapları Ekrem İmamoğlu’ndan geldi.

Ekrem İmamoğlu “Bir kısım dostlar oyuna geliyorlar, bazen haddini aşan cümleler kullanıyorlar” dedi.

Hatırlayalım;

Akşener, ayrıca İmamoğlu ve Yavaş’ı kastetmiş “Millet bu arkadaşları istiyor’ diyerek genel seçim sürecinde 6’lı masaya gitmişti. Üstelik bu masa ile ilgili “ O masadan kovuldum ve ikisi de korktu” demişti!

İlgili Makaleler

Bugünkü tabloda olan şu; İmamoğlu bir dönem “Abla” dediği Meral Akşener’i, haddini aşmakla suçladı.

Meral Akşener, ”Ne zaman ki seçimlere parti olarak katılma kararı aldık, partimiz karıştı” demişti. İYİ Parti sadece karışmakla kalmadı, Akşener’e diz çöktürmek için istifa furyası başlatıldı.

DYP’de Gördük DSP’de Yaşadık

28 Şubat sürecinde DYP’de görülen örnekleri söyledi Akşener, o zaman operasyon çekenlere karşı Çiller’in yanındaydı. Biz bunu DSP’de yaşadık. Ecevit, ABD’nin Irak işgaline karşı çıktığı için DSP parçalandı.

MHP’de Gördük

Biz bunu kaset operasyonu olarak MHP’de gördük. Şimdi müesses nizam Ekrem İmamoğlu’nun kazanması için ittifaka yanaşmayan İYİ Parti’yi cezalandırıyor. Meral Akşener bunu geç fark etti ama doğru teşhis koydu…

Balıkesir Siyaseti

Sebiha Şener

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu