Çocukça

SPOR YAPIYORUZ SAĞLIKLI YAŞIYORUZ

Kuva-yi Milliye Ortaokulu öğrencileri, sporu neden sevdiklerini anlattılar. Her zaman sağlıklı olmak için sporu, hayatın bir parçası yapmak gerektiğini söyleyen öğrencilerden tavsiyeler var.

Daha zinde, sağlıklı ve güzel bir yaşamın temeli hareket etmekten geçer. Havalar ısındı. Şimdi hareket vakti. Sıcakları fırsat bilen sporsever öğrenciler, bol bol hareket ederek, güzel havanın tadını çıkardılar. Sporun faydalarını anlatan öğrenciler, en çok hangi sporları sevdiklerinden de bahsettiler.

Erdem Şengül: Ben spor yapmayı çok seviyorum. Özellikle Beden Eğitimi derslerini merakla ve heyecanla bekliyorum. Spor yapmak oldukça önemli. Ne kadar çok spor yaparsak o kadar başarılı oluruz. Ben tüm arkadaşlarıma bol bol spor yapmalarını öneriyorum. Ne kadar çok

Emrullah Eroğlu: Spor yaparak çok sağlıklı ve mutlu olabiliriz. Tek yapmamız gereken bol bol spor yapmak, sağlıklı beslenmek. Ben okuldaki Beden Eğitimi Derslerini büyük bir mutlulukla bekliyorum. Çünkü arkadaşlarımla vakit geçiriyorum. Birlikte futbol oynuyoruz. Bazen öğretmenlerimizle birlikte müsabakalar yapıyoruz. Ben tüm yaşıtlarıma bol bol spor yapmalarını öneriyorum.

Can Pektaş: Spor yapmak çok güzel bir şey. Ne kadar çok spor yaparsak o kadar sağlıklı oluruz. Spor yapmak hem çok güzel hem de bizi zinde tutuyor. Okullardaki beden eğitimi dersleri bu yüzden çok güzel. Gönlümüzce spor yapıyoruz. Birlikte aktiviteler yapıyoruz. Arkadaşlarımızla maçlar yapıyoruz ve çok eğleniyoruz. Ben herkese spor yapmalarını öneriyorum.

Oğuzhan Eğilmez: Bizler her zaman spor yapmalıyız. Çünkü spor yaparak zinde ve sağlıklı oluruz. Spor bedeni hep sağlıklı tutar. Kolay kolay hasta olmayız. Daha sağlıklı oluruz. Yaptıklarımızla da hem daha güçlü hem de başarılı oluruz. Ne kadar çok spor yaparsak derslerimiz de o kadar iyi olur.

Mustafa Özinan: Spor yapmak çok güzel bir şey. Çünkü bizler spor yaptıkça sağlıklı oluruz. Hem daha başarılı hem de mutlu oluruz. Bizler şimdi ne kadar çok spor yaparsak boyumuz o kadar uzun olur. Ben en çok futbol oynamayı seviyorum. Futbol, basketbol ve voleybol oynayarak kendimi geliştiriyorum. Tüm yaşıtlarımın da bol bol spor yapmasını istiyorum. Spor yaparak daha sağlıklı oluruz.

Emirhan Şahinli: Spor yaparak çok sağlıklı oluruz. Ne kadar çok spor yaparsak o kadar başarılı ve zinde oluruz. Gelişmek için bol bol spor yapmak şart. Biz beden eğitimi derslerinde ısınma hareketleri yapıyoruz. Voleybol, basketbol ve futbol oynuyoruz. Hatta okulumuz futbolda çok büyük başarılar elde etti. Müsabakaları başarıyla geçtik. Spor yapmak çok güzel ve eğlenceli. Tüm yaşıtlarıma bol bol spor yapmalarını öneriyorum.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu