Balıkesir Merhaba Blog YazılarıYaşam

Tuvalet Kağıdını Nasıl Astığınız Kişiliğiniz Hakkında Bilgi Veriyor

“Tuvalet Kağıdı Kişilik Testi” şaka değil, gerçek! Nasıl astığınız kişiliğiniz hakkında ipucu veriyor.

 

Tuvalet Kağıdı Kişilik Testi

Tuvalet Kağıdını Nasıl Astığınız Kişiliğiniz Hakkında Bilgi Veriyor… “Toilet Paper Personality Test” İlişki doktoru Gilda Carle oluşturdu. Tuvalet kağıdını nasıl astığınız kişiliğinize yönelik dikkat çekici özellikler söylüyor.

 KİŞİLİK TESTİ

Bu testin yaratıcısı İlişki Doktoru Gilda Carle tarafından ortaya çıktı. Tuvalet kağıdını asma, kullanma biçimi ve kişiliğimize dair bir bağlantı olduğu hipotezini savunuyor. Carle bu hipotez için 18-75 yaş arasında 2000 kişilik kadın ve erkekten oluşan gruba anket uyguladı.

TUVALET KAĞIDINI ASMA ŞEKLİ KİŞİLİK HAKKINDA İPUCU VERİYOR

Ankette katılımcılara tuvalet kağıdını asma, kullanma biçimleri ve başkalarına ne derece iddialı davranışlarda bulundukları ile ilgili sorular soruldu. Testte çıkan sonuçların birbiri ile doğru orantılı olduğunu belirten Carle, sonuçların hipotezini kanıtladığını söylüyor.

TUVALET KAĞIDINI AŞAĞIDAN YUKARI ASIYORSANIZ

Eğer tuvalet kağıdının aşağı sarkan kısmı size değil, iç kısma dönükse ve aşağıdan yukarı asıyorsanız, itaatkar bir kişiliğe sahip olabilirsiniz. Ayrıca, Carle’ın dünyasında itaatkarlık, empati kurabilme, sabırlı ve uyumlu kişiler.

Tuvalet Kağıdı Kişilik Testi

TUVALET KAĞIDINI YUKARIDAN AŞAĞI ASIYORSANIZ

Eğer tuvalet kağıdını üstten aşağı doğru asıyorsanız ve aşağı sarkan kağıt iç kısma değil size dönük ise dominant bir kişiliğe sahip olduğunuz anlamına geliyor. Tuttuğunu koparan ve lider ruhlu kişiliğe sahip olabilirsiniz.

Tuvalet Kağıdı Kişilik Testi

Carle ayrıca ankete katılan bazı kişilerin evleri dışında tuvalete girdiklerinde tuvalet kağıdının duruşunu değiştirdiğini söylüyor. Genellikle bunu yapanlar dominant kişiliğe sahip olanlar.

Ayrıca daha fazlası için tıklayınız

…Tuvalet Kağıdını Nasıl Astığınız Kişiliğiniz Hakkında Bilgi Veriyor…

www.gazetemerhaba.com

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu